Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
scootmobieltraining-cursus-quingo-vvn-de bilt

 

Een scootmobieltraining zorgt dat u veilig en met plezier scootmobiel rijdt. Quingo ondersteunt dat graag door scootmobielen ter beschikking te stellen, zoals onlangs tijdens een cursus van VVN in de Bilt.

Quingo en scootmobieltraining in De Bilt

Op woensdag 26 september was scootmobielleverancier Quingo met 3 bussen en een flink aantal 5-wiel scootmobielen plus begeleiding aanwezig in het H.F. Witte Centrum in de Bilt.

Op deze mooie zonnige dag organiseerden Veilig Verkeer Nederland en de gemeente De Bilt een scootmobielcursus. Zo willen zij bevorderen dat iedere gebruiker van een scootmobiel op een veilige manier zo lang mogelijk plezier heeft van dit vervoermiddel. Zelfstandige mobiliteit is immers een belangrijke voorwaarde voor het behoud van de onafhankelijkheid. Quingo onderschrijft dat en draagt daar graag aan bij.

Quingo stelde namelijk vrijblijvend 5-wiel scootmobielen ter beschikking voor de training. Hierdoor konden geïnteresseerden, die geen scootmobiel hebben en mogelijk twijfelen over de aanschaf, op een veilige en laagdrempelige manier kennismaken met het gemotoriseerde voertuig.

Kennis opdoen en vaardigheden trainen

Zowel beginnende als ervaren scootmobielrijders waren naar de cursusmiddag in De Bilt gekomen. Hier kregen de scootmobielgebruikers uitleg over de verkeersregels die voor hen gelden. Daarna oefenden de deelnemers hun behendigheid met de scootmobiel. Dit gebeurde op een speciaal parcours. Tot slot maakten de deelnemers onder begeleiding van een instructeur een ritje per scootmobiel door de omliggende woonwijk en winkelstraat. Na afloop ontvingen de deelnemers een naslagwerk en deelnamecertificaat. Al met al vonden de aanwezigen het een gezellige en zeer leerzame middag.

Aanvragen Quingo-bochure of gratis proefrit

Bent u benieuwd of een 5-wiel scootmobiel geschikt voor u is? En welke mogelijkheden het u zoal biedt? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor een gratis brochure óf kosteloze proefrit aan huis. Bel snel naar: 0800-2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?