Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Een scootmobiel maakt u weer mobiel en vergroot uw zelfstandigheid. Maar, weet u dat een opvouwbare versie u nog meer mogelijkheden biedt? 5 fijne voordelen van opvouwbaar.

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

1. Altijd overal mobiel

Het fijne van een opvouwbare scootmobiel is dat u als het ware uw mobiliteit meeneemt en zodoende altijd en overal mobiel bent. Echt ideaal als u een auto heeft. U neemt uw voertuig mee en op de plaats van bestemming klapt u het uit om te gebruiken. Of het nu een dagje naar de dierentuin is met familie. Op uw vakantieadres of als u eropuit gaat met vrienden in een andere stad.

2. Licht en makkelijk op te vouwen

Vervolgens zijn de inklapbare versies een stuk lichter en handzamer. U vouwt de scootmobiel gemakkelijk op en/of demonteert het. De verschillende onderdelen kunt u vervolgens eenvoudig meenemen in uw kofferbak of andere standaard personenauto.

3. Heerlijk compact

Daarnaast zijn de opvouwbare versies kleiner qua omvang. Doorgaans zonder dat het ten koste gaat van het comfort. Dat is niet alleen prettig als u op reist gaat en uw scootmobiel graag meeneemt. Ook biedt een opvouwbaar model uitkomst als u bijvoorbeeld een kleine woning heeft of weinig stallingsruimte heeft.

4. Zeer wendbaar

Doordat opvouwbare scootmobielen vaak compacter zijn dan de reguliere uitvoeringen zijn ze ook een stuk wendbaarder. Dat kan om allerlei redenen handig zijn. Bijvoorbeeld om in krappe straatjes te rijden, drukke omgeving of voor gebruik in huis.

5. Mee in het vliegtuig

Nog een mooi pluspunt van een opvouwbare scootmobiel is dat u die, eenvoudig meeneemt in het vliegtuig. Op de plek van bestemming heeft u dan uw vertrouwde vervoermiddel bij de hand. Dat is wel zo aangenaam. Wenst u uw scootmobiel meegaat in het vliegtuig? Dan is het wel verstandig om vooraf even contact met de vliegmaatschappij op te nemen en eveneens te melden bij het boeken van uw reis.

Opvouwbare scootmobielen van Quingo

In het assortiment van Quingo treft u zowel opvouwbare en demontabele scootmobielen aan. Zo is er de opvouwbare Quingo Flyte met Flyte station. Deze 5-wiel scootmobiel vouwt u op en laadt u daarna zonder tillen in en uit de kleinste autokofferbak. Dit dankzij het op afstand bedienbare Flyte laadstation. Daarnaast treft u de demontabele Quingo Air in ons aanbod.

Uiteraard informeren wij u graag over welke opvouwbare of andere scootmobiel bij u persoonlijk past. U kunt ons gratis bellen op: 0800 2020. Of vul het contactformulier in. Een afspraak maken voor een gratis proefrit aan huis kan ook.