Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
quingo monteur onderzoekt oorzaak rammelend geluid scootmobiel

Quingo monteur aan het werk. Onderzoek naar rammelend geluid.

Onze monteurs zijn elke dag op weg naar onze klanten, maar wat doen ze nu eigenlijk op zo’n dag? In deze 5-delige serie geven wij u een kijkje in het werk van onze monteurs. Dit is deel 1 van een dag op pad met een Quingo monteur. Hij gaat op zoek naar de oorzaak van een rammelend geluid aan een scootmobiel.

Onderzoek naar rammelend geluid scootmobiel

In dit 1e deel gaat onze  servicemonteur op zoek naar de oorzaak van een rammelende geluid aan een scootmobiel. Hij luistert naar welk geluid de scootmobiel maakt en wanneer. Eveneens controleert hij de rubbertjes en veertjes van de zijwielen. Want, die zorgen dat u zonder problemen een stoep op en af kunt rijden.

Oorzaak geluid scootmobiel

En… wat blijkt na onderzoek door onze servicemonteur? Een van de zijwielen van de scootmobiel mist een rubber. Daarom maakt de scootmobiel een rammelend geluid bij het nemen van bijvoorbeeld een stoepje. Ter plekke repareert onze servicemonteur de veroorzaker van het rammelende geluid aan het elektrische voertuig.

De eigenaar van de scootmobiel maakt vervolgens een testrit. Dit om te checken of het probleem is verholpen en de scootmobiel prettig en veilig rijdt. En inderdaad het probleem is verholpen. De 5-wiel Quingo scootmobiel rijdt weer op en top. De eigenaar van de Quingo scootmobiel is helemaal tevreden.

Onderhoud en reparatie scootmobiel aan huis

Onze monteurs werken door heel Nederland. Zij rijden met hun servicebus naar klanten toe voor reparaties, onderhoud en servicebeurten aan huis.

Heeft uw scootmobiel reparatie of onderhoud nodig? Bel dan 0800 – 2020 voor een afspraak.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?