Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Commercial Quingo Toura2 5-wiel scootmobiel

Sinds Jan een Quingo Toura2 scootmobiel met 5 wielen bezit, kost boodschappen doen hem geen enkele moeite meer. Of hij nu naar de bakker gaat of de markt. Dankzij de 5 wielen is de Quingo scootmobiel uiterst stabiel en veilig in het gebruik. Ook levert een stoep op- of afrijden met de 5-wiel scootmobiel geen problemen op. En dankzij de kleine draaicirkel gaat zelfs keren in kleine steegjes moeiteloos. Daarnaast biedt de Quingo Toura2 een perfect zitcomfort. Onder andere doordat de stoel en voetensteunen volledig verstelbaar zijn. Tot slot heeft de Toura2 scootmobiel verwarmde handgrepen plus een achteruitkijkcamera.

Quingo biedt in heel Nederland service aan huis. Wilt u graag de gratis brochure ontvangen? Of heeft u interesse in een vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving? Bel dan snel naar ons gratis nummer 0800-2020.

Commercial Quingo juni 2016

De Quingo 5-wiel scootmobiel staat bekend om zijn perfecte zithouding. Deze voorkomt klachten aan gewrichten en de rug. Dankzij de 5 wielen zijn veiligheid en stabiliteit maximaal gegarandeerd. Zo neemt u stoepranden moeiteloos en de extreem korte draaicirkel helpt u vlot door elke bocht. Natuurlijk biedt Quingo door heel Nederland service aan huis. Blijf onafhankelijk, bel snel 0800-2020 voor de gratis brochure.

Quingo commercial februari 2016 - Maria

Maria wil graag een scootmobiel, zodat zij met haar kleinkinderen op pad kan. Ze vraagt daarom de gratis brochure van Quingo aan. Vervolgens maakt ze een afspraak met een Quingo adviseur. Hij komt bij haar langs en bespreekt de modellen en voordelen van de Quingo scootmobiel. Ook demonstreert hij de 5-wiel scootmobiel. Daarna mag zij de scootmobiel zelf proberen. Zo ervaart Maria het zitcomfort, de veiligheid en korte draaicirkel van de Quingo. Met deze 5-wiel scootmobiel rijdt zij zelfs veilig en stabiel schuin van een stoepje af.

Ook interesse in een Quingo scootmobiel? Bel nu 0800-2020 en vraag de gratis brochure aan.

Scootmobiel kopen. Kijk altijd naar de veiligheid, het comfort en de wendbaarheid

Overweegt u een scootmobiel te kopen? Kijk dan altijd naar de veiligheid, het comfort en de wendbaarheid. De 5-wiel Quingo scootmobiel is veilig, stabiel, comfortabel, wendbaar èn makkelijk in gebruik. Daarnaast zorgt de 5-wiel scootmobiel voor een betere zithouding dan een 4-wiel scootmobiel. U hoeft zich niet aan te passen aan een Quingo scootmobiel. De 5-wiel Quingo past zich aan u aan. Bel 0800 2020 voor de gratis brochure.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?