Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Nick Moolenaar

Nick Moolenaar is geboren op 7 mei 1957. Na jarenlang als afdelingshoofd in de psychiatrische zorg te hebben gewerkt, was het tijd voor wat anders. Hij wilde graag zijn  managementkennis combineren met zijn ervaringen in het helpen en verzorgen van mensen. Tijdens een bezoek aan de Revacare beurs in Düsseldorf (Duitsland) maakte Nick voor het eerst kennis met de 5-wiel Quingo scootmobielen. Hij zag in de Quingo een ideaal product om zijn carrière een mooi vervolg te geven. Zeker ook omdat hij daarbij zijn opgedane zorg- en managementervaring goed kon gebruiken. Hoewel Nick het bedrijf in 2008 alleen startte, runnen op dit moment 3 Moolenaars het bedrijf. Pim en Gijs Moolenaar (de zonen van Nick) werken sinds 2008 en 2009 ook in het bedrijf. Daardoor is het Vijfde Wiel tegenwoordig een echt familiebedrijf.

Pim Moolenaar

Pim Moolenaar is geboren op 26 november 1984. Hij studeerde bouwkunde aan de Avans in Tilburg en volgde daarna een studie technische bedrijfskunde aan de TU/e. In die periode studeerde hij 5 maanden in Zuid-Korea aan de technische universiteit KAIST in Daejeon. Al tijdens zijn studie ging Pim in 2009 bij het Vijfde Wiel werken. Na zijn afstuderen begon Pim als algemeen leidinggevende bij het Vijfde Wiel.

Gijs Moolenaar

Gijs Moolenaar is geboren op 20 juni 1986. Hij heeft internationale handel gestudeerd aan de ROC in Eindhoven. Tijdens die opleiding volgde hij in Finland en Duitsland de opleiding International Business. Dit deed hij respectievelijk aan de SLK|Business College Helsinki en aan de Bielefeld University of Applied Sciences. Na verschillende banen in de verkoop werkt Gijs sinds 2008 als commercieel manager bij het Vijfde Wiel.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?