Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De voordelen van Quingo’s 2e hands scootmobielen

Quingo rijden tegen lagere kosten

Ziet u op tegen de kosten die de aanschaf van een scootmobiel met zich meebrengt? Dat begrijpen wij heel goed. U bent zeker de enige niet. De aanschaf van een nieuwe scootmobiel vergt van iedere gebruiker een flinke investering. Om u op dit gebied tegemoet te komen, beschikt Quingo geregeld over een aanbod van betrouwbare 2e hands scootmobielen.

Genieten van Quingo’s voorsprong

Een 2e hands Quingo scootmobiel is goedkoper dan een nieuw model. Vormen de aanschafkosten van een nieuwe Quingo voor u een barrière, dan kunt u met onze 2e hands scootmobielen tegen een redelijke prijs toch Quingo rijden. Zoals u weet loopt Quingo scootmobielen een flink stuk voor op de andere scootmobiel merken. Zowel op het gebied van veiligheid en comfort, maar ook innovatief. U kunt van al deze voordelen genieten, maar u betaalt er een veel lagere prijs voor.

Hoeveel garantie zit er op de 2e hands scootmobielen?

Bij Quingo scootmobielen staan wij in voor kwaliteit. Voordat u ze koopt worden onze 2e hands scootmobielen volledig nagekeken. De prijs baseren wij op de staat waarin de 2e hands Quingo scootmobiel verkeert. Die wordt vooral bepaald door het aantal kilometers, dat met de scootmobiel is gereden. Daarnaast vormt natuurlijk de leeftijd ook een bepalende factor bij onze prijsstelling., Net als bij een nieuwe Quingo scootmobiel, krijgt u ook op onze 2e hands scootmobielen een veilig stuk garantie. De oorspronkelijke garantie die de Quingo bij eerste aankoop kreeg, vormt hierbij het vertrekpunt. In nieuwstaat werd door ons 3 jaar garantie gegeven. Is de 2e hands Quingo inmiddels 1 jaar oud, dan wordt nog steeds 2 jaar garantie gegeven. Was de Quingo al twee jaar in gebruik, dan gaat u met 1 jaar betrouwbare garantie op weg. Ook op 2e hands scootmobielen die de drie jaar zijn gepasseerd, wordt nog steeds 3 maanden garantie gegeven. De accu’s van elke 2e hands Quingo scootmobiel zijn ook van garantie voorzien. U test er op ontspannen wijze de actieradius mee, want de duur van deze garantie bedraagt standaard 3 maanden.

Dezelfde uitgebreide service

Net als bij de nieuwe Quingo’s zijn ook onze 2e hands scootmobielen omgeven met alle zorg. Ons klantenteam zit in het klanten contact centrum voor al uw vragen klaar. Hier vertellen onze medewerkers u vooraf graag alles over de specificaties van de betreffende 2e hands scootmobiel. Wilt u ervaren hoe de scootmobiel in de praktijk rijdt, dan kunt u direct een vrijblijvende afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving. Onze scootmobiel adviseur komt bij u aan huis en begeleidt u tijdens de proefrit op deze scootmobiel. Natuurlijk worden ook onze 2e hands scootmobielen na aankoop uitgeleverd door een gecertificeerde Quingo scootmobiel monteur. Die brengt uw aankoop bij u thuis en begeleidt u de eerste anderhalf uur. Ook voor onderhoud en reparaties komt onze Quingo scootmobiel monteur naar u toe. Zo is ook bij een 2e hands Quingo scootmobiel uw mobiliteit te allen tijde verzekerd!

Wilt u graag meer weten over ons aanbod van 2e hands scootmobielen? Bel dan gratis naar ons klanten contact centrum en laat u informeren. Eventueel kunt u het gewenste model direct voor een proefrit aan huis reserveren. Bel gratis 0800 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?