Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo Scootmobiel accessoires wat u maar wilt!

Scootmobiel accessoires maken uw scootmobiel nog aangenamer in gebruik. Er zijn uiteraard veel scootmobiel accessoires te verkrijgen. Wanneer u kiest voor een Quingo scootmobiel, dan krijgt u hier een heel uitgebreid pakket scootmobiel accessoires bij om optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe scootmobiel.

Een zeer veilige scootmobiel voorzien van diverse accessoires

Uw scootmobiel zal worden voorzien van diverse scootmobiel accessoires, maar ook de scootmobiel zelf is uiteraard voorzien van de beste kwaliteiten. Zo hebben de scootmobielen een vijfde wiel, bevorderen zij een anatomische zithouding en hebben zij een meer dan goede gewichtsverdeling. Door de hoge stabiliteit kunt u zelfs de stoep met gemak op en af rijden.

Welke scootmobiel accessoires mag u verwachten?

Scootmobiel AccessoiresWij bieden u op de eerste plaats alle unieke veiligheidsvoorzieningen. Dit zijn scootmobiel accessoires als een verlichting set, inclusief alarmlichten en richtingaanwijzers, automatische reminrichting en parkeerrem en een handremsysteem. Onder de scootmobiel accessoires bevinden zich onder meer ook een veiligheidsgordel en een speciale snelheidsbegrenzer.

Unieke scootmobiel accessoires

Wilt u kennis maken met onze unieke scootmobiel accessoires? Maak dan een afspraak voor een demonstratie van de scootmobiel en accessoires aan huis of neem alle informatie over de scootmobiel accessoires op deze website eens door. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen of een gratis brochure aanvragen via de website.