Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De afmetingen van onze scootmobiel modellen

Bent u benieuwd van welke afmetingen scootmobiel u kunt uitgaan wanneer u een nieuwe scootmobiel kopen gaat? Lees dan verder. In dit artikel vertellen wij u er alles over.

Compact en demontabel

Voor de uitleg van de afmetingen scootmobiel beginnen we bij ons meest compacte model. Dit is de Quingo Air2 en deze scootmobiel heeft als bijzonderheid dat hij helemaal demontabel is. De Air2 heeft een lengte van 107 cm, terwijl de lengte tot 124,5 wordt vergroot als het mandje wordt meegerekend. De breedte is 56 cm. Ook de draaicirkel van dit model is scherp en heeft slechts een doorsnede van 104 cm. Qua scherpte wordt deze draaicirkel alleen nog overtroffen door de afmetingen scootmobiel van ons opvouwbare scootmobiel model de Quingo Flyte.

Opvouwbaar en revolutionair

De Quingo Flyte scootmobiel is makkelijk opvouwbaar en wat betreft het ontwerp zonder meer revolutionair. In tegenstelling tot opvouwbare scootmobielen van andere merken rijdt de Quingo Flyte volkomen zelfstandige uw (kleine) auto in. De afmetingen scootmobiel van dit model wijken slechts enkele centimeters af van de maten van de Quingo Air2. Zo heeft de Flyte een lengte van 110 cm, een breedte van 59 cm en verslaat hij de Air2 met een uiterst scherpe draaicirkel van slechts 102 cm. Welke scootmobiel op 3 wielen doet hem dit na zonder direct om te vallen?

Vast scootmobiel model met prima afmetingen

Tot zover de makkelijk te transporteren modellen. Voor de afmetingen scootmobiel komen we nu terecht bij ons eerste vaste model. Dit is de luxe Quingo Classic. Een uiterst betaalbaar model, geschikt voor een stevige helling en voorzien van allerlei luxe details. De Classic meet 122 cm in de lengte en 64 cm in de breedte. Zittend op een comfortabele zetel gaat u veilig en scherp de bochten door, want de draaicirkel van dit model is slechts 107 cm. Prima afmetingen voor een vast scootmobiel model met een ergonomische zithouding die elk scootmobiel model op 4 wielen overtreft.

Snel met fijn bochtenwerk

Maar comfort en kwaliteit kunnen altijd nog beter. Met de Quingo Plus scootmobiel bijvoorbeeld. Met een snelheid van bijna 13 km/uur en een perfect gevormde fauteuil, verplaatst u zich vlot en comfortabel door het verkeer. De afmetingen scootmobiel zijn 122 cm in de lengte en 64 cm in de breedte. Met de luxe fauteuil in de laagste stand reikt hij tot 116 cm in de hoogte, terwijl u al rijdend geniet van fijn bochtenwerk dankzij een draaicirkel van slechts 107 cm.

Degelijk en uiterst luxe

We gaan nog even door. Want ook de afmetingen scootmobiel van ons uiterst luxe assortiment zijn hier van belang. De Quingo Vitess2 scootmobiel blaakt van zelfvertrouwen en blinkt uit door degelijkheid. Dit zeer comfortabele scootmobiel model biedt een ruime zit dankzij 127 cm lengte. Tellen we hier ook het mandje bij, dan wordt uw scootmobiel zelfs tot 139 cm verlengd. Het draagvermogen van 182 kg, twee achteruitkijkspiegels en ultra heldere verlichting, wijzen op zijn degelijkheid. De afmetingen scootmobiel qua breedte en draaicirkel bedragen respectievelijk 64 cm en 113 cm. De ultra luxe Quingo Vitess2 scootmobiel wordt in ons assortiment van 5 wielers alleen nog overtroffen door de Quingo Toura2 scootmobiel.

Vorstelijk topmodel met uitstekende maten

Ons absolute topmodel is de Quingo Toura2 scootmobiel. Met een actieradius van 88 kilometer en een topsnelheid van 17 km/uur bereikt u altijd snel en veilig uw bestemming. De Toura2 is een vorstelijk model met bijpassende afmetingen scootmobiel. In de lengte meet deze luxe scootmobiel maar liefst 139 cm. Telt u het handige mandje mee, dan groeit de scootmobiel door tot 150 cm. Ook ruim en comfortabel voelen de 67 cm in de breedte. De draaicirkel van de Toura2 scootmobiel blijft met 132 cm ook voor een model met deze afmetingen scootmobiel zeer scherp.

Meer weten over de afmetingen van de Quingo scootmobielen? Bel gratis ons klanten contact centrum en stel uw vraag. Probeert u graag de scootmobiel eens uit, maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving! Bel daarom snel 0800 2020.