Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Demontabele scootmobiel

De enige demontabele scootmobiel op 5 wielen

U zoekt een demontabele scootmobiel die degelijk, comfortabel en bovenal veilig is? Onze uitneembare Quingo Air bezit al deze kwaliteiten. Bovendien is de demontabele Quingo Air zijn tijd ver vooruit, omdat hij als enige demontabele scootmobiel op 5 wielen staat.

Comfortabel elke winkelstraat doorkruisen

Met een demontabele scootmobiel is uw vrijheid gegarandeerd. U neemt hem immers overal mee naartoe en kunt zich daardoor overal vrij bewegen. Even met de auto naar de stad om te gaan shoppen? U legt uw demontabele scootmobiel achterin en bent na aankomst in de stad in de gelegenheid om elke winkelstraat comfortabel te doorkruisen. Ook de gang naar het winkelcentrum wordt met uw demontabele scootmobiel een heel plezierige belevenis. Zonder u te hoeven haasten kunt u met de demontabele Quingo Air gezellig elke winkel in.

Met de Quingo Air valt u niet om

Misschien vraagt u zich af of u met een demontabele scootmobiel wel voldoende in nauwe ruimtes kunt manoeuvreren. Een geruststellend antwoord is dan op zijn plaats. Met een draaicirkel van slechts 104 centimeter, is de Quingo Air elke haakse bocht de baas. Met de Quingo Air neemt u elke bocht ook uiterst veilig. Dit is heel anders dan met een demontabele scootmobiel die het met slechts 3 wielen moet doen. De Quingo Air is voor uw veiligheid uitgerust met de gepatenteerde Quintell technologie. Met twee extra voorwielen zorgt deze technologie ervoor, dat u zelfs in de meest scherpe bochten altijd rechtop blijft. Dit is bij een demontabele scootmobiel op 3 wielen een heel ander verhaal. Geregeld valt de berijder van zo’n model met scootmobiel en al om in de krappe bochten. Gebeurt dit in een winkel, dan zijn de gevolgen nog wel te overzien. Gevaarlijker wordt het wanneer de berijder en diens demontabele scootmobiel op 3 wielen, midden in het verkeer omvallen.

Volstrekt onafhankelijk op stap gaan

U kiest voor een demontabele scootmobiel om op ontspannen wijze het leven te leiden dat u wenst. Houdt u van cultuur, dan bezoekt u wellicht geregeld een museum of toneelvoorstelling. Met uw uitneembare Quingo Air zult u zich hier volstrekt onafhankelijk kunnen bewegen. In het museum heeft niemand last van u, want deze demontabele scootmobiel is erg compact. Ook bij de toneelvoorstelling kunt u zich moeiteloos door de paden in de zaal verplaatsen. Even naar het toilet of koffie drinken in de foyer? Geen probleem, met uw demontabele scootmobiel op 5 wielen manoeuvreert u overal naar toe.

Vaak hulp nodig bij een 4-wielig model

Hoe anders is dit met een 4-wielig demontabel model. Van scootmobielen op 4 wielen is bekend dat zij u al gauw in de steek laten bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. De draaicirkel van een demontabele scootmobiel op 4 wielen kan al gauw zo’n 25 centimeter groter zijn. Daar zijn veel winkelpaden, terrasjes bij restaurants, toiletruimtes en bibliotheekinterieurs niet op ingesteld. Het gevolg is, dat u met een demontabele scootmobiel op 4 wielen al heel gauw vastloopt in de bocht. U zult dan hulp moeten vragen aan omstanders, waardoor uw onafhankelijkheid niet meer is gegarandeerd.

Quintell technologie voor actieve stabilisatie

De Quintell technologie is bij de Quingo Air verwerkt in twee extra voorwielen. Zij stabiliseren op actieve wijze de wegligging van deze demontabele scootmobiel. De mate van comfort die u hierdoor geniet, wordt vooral duidelijk wanneer u met de Quingo Air een stoeprand op- of afgaat. Onafhankelijk van elkaar houden het linker- en rechtervoorwiel dan uw voertuig in balans. Natuurlijk ervaart u deze comfortabele wegligging niet alleen op straat. Denkt u eens aan de momenten waarop u met uw demontabele scootmobiel in een restaurant uit eten gaat. Zeker in de oude binnenstad wil het vloerniveau nog wel eens wat verspringen binnen een restaurant. Hetzelfde komt u tegen tijdens een etentje in een houten paviljoen langs het strand. Met uw Quingo Air rijdt u veilig en stabiel over alle randen en richels heen.

Ruime actieradius, ergonomische zithouding demontabele scootmobiel

Met de demontabele scootmobiel wilt u niet in uw actieradius worden beperkt. Ook voor de wat lagere ritten wilt u op uw voertuig kunnen vertrouwen. Het is daarom goed om te weten dat u op de uitneembare Quingo Air 2 extra accu’s kunt aansluiten. Zij verruimen uw actieradius tot maar liefst 29 kilometer. Een demontabele scootmobiel van deze klasse heeft u ook een hoge mate van comfort te bieden. Om te beginnen is er de ergonomisch gevormde stoel waar u op zit. Maar ook uw zithouding en ruimte voor de voeten zijn van groot belang. Hier doet zich een belangrijk verschil voor met de demontabele scootmobiel op 4 wielen. Bij deze laatste kunt u de voeten niet boven de grote voorwielen kwijt. Uw benen staan rechtop en in die houding wordt u snel moe. De Quingo Air heeft boven de voorwielen meer dan voldoende ruimte. Op deze demontabele scootmobiel is uw zithouding ontspannen en worden heupen en wervelkolom niet onnodig zwaar belast. Deze hoge mate van comfort verschaft u maximaal rijplezier.

Met de demontabele Quingo Air scootmobiel op stap tijdens de vakantie

Met de demontabele scootmobiel van Quingo verplaatst u zich veilig, comfortabel en onafhankelijk van iedereen. U legt de onderdelen makkelijk in uw auto en rijdt met deze demontabele scootmobiel moeiteloos door heel Nederland heen. In de vakantie neemt u de Quingo Air natuurlijk ook heel gemakkelijk mee over de grens. Want ook in uw vakantiewoning of hotel bewijst deze demontabele scootmobiel zijn dienst. Gaat u tijdens uw vakantie in gezellige stadjes op ontdekkingstocht, dan rijdt de Quingo Air u overal naartoe. De veiligheid van deze uitneembare Quingo is optimaal. Dit geldt ook voor zijn comfort en voor de wendbaarheid van deze prachtige demontabele scootmobiel.

Vrijblijvende proefrit aan huis

Bij Quingo maken onderhoud aan huis en reparatie aan huis deel uit van het dienstenpakket. Dit geldt dus ook voor onze demontabele scootmobiel. Maar misschien wilt u vooraf eerst eens kennismaken met de Quingo Air, als het even kan in uw eigen omgeving en natuurlijk volledig vrijblijvend. Dat treft, want onze scootmobiel adviseur komt graag bij u langst voor een proefrit in uw eigen omgeving. Uiteraard verplicht deze proefrit u tot niets.

Ontvangt u graag een folder over onze demontabele scootmobiel of heeft u misschien een andere vraag? Belt u dan gerust even met ons klanten contact centrum. Hier wordt u vriendelijk te woord gestaan en worden al uw vragen beantwoord.