Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Elektrische scootmobiel, gemak dient de mens!

Voor mensen die vanwege medische redenen een elektrische scootmobiel nodig hebben, wordt Quingo van harte aanbevolen. Met de elektrische scootmobiel van Quingo hebt u een betrouwbaar vervoersmiddel, zodat u weer volop bewegingsvrijheid krijgt.

Veilig en stabiel – de elektrische scootmobiel voor elk wegdek

De Quingo elektrische scootmobiel is anders dan een gebruikelijke elektrische scootmobiel. Zo heeft de Quingo maar liefst vijf wielen in plaats van drie of vier. Dit zorgt voor extra stabiliteit en dus meer veiligheid in het verkeer, ook als de weg of stoep minder vlak is.

Hellingen geen probleem voor Quingo elektrische scootmobiel

Elektrische ScootmobielOmdat het zwaarte punt van de elektrische scootmobiel van Quingo zich meer naar voren bevindt dan bij vierwielige modellen, kunt u er eenvoudig stoepen mee op en af rijden. De Quingo elektrische scootmobiel is speciaal ontworpen om hellingen tot twaalf graden veilig aan te kunnen. Niets staat u bewegingsvrijheid nog langer in de weg.

Elektrische scootmobiel met drie jaar garantie

Op elk model elektrische scootmobiel van Quingo geven wij drie jaar garantie. Dit kunnen wij doen, omdat we weten dat de Quingo elektrische scootmobiel op mechanisch en elektronisch vlak de beste is die er bestaat. Quingo is overigens ook de comfortabelste

Kiest u voor veiligheid én comfort, dan willen wij ons graag persoonlijk voorstellen

Hebt u vragen of wilt u gewoon weten of deze elektronische scootmobiel ook voor u een ideaal vervoersmiddel is? Wij willen het u graag vertellen wanneer u even vrijblijvend contact op neemt.Onze Deskundige team van vriendelijke medewerkers helpen u enthousiast op weg.

Gewoon eventjes DOEN!