Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Kiezen voor de scherpste prijs?

Kosten ScootmobielU staat voor de aanschaf van een scootmobiel en vraagt zich af waar u allemaal rekening mee moet houden. Dit is geen eenvoudige opgave en u bent al snel geneigd vooral de aandacht te richten op de post ‘kosten scootmobiel’. Dit is natuurlijk begrijpelijk, maar op die manier bent u niet helemaal eerlijk voor uzelf. Ook u kent immers het Nederlandse spreekwoord ‘Alle waar is naar zijn geld’. Dit spreekwoord geldt bij scootmobielen evengoed. Richt u zich tijdens uw oriëntatie te sterk op de post ‘kosten scootmobiel’, dan doet u zichzelf op het gebied van veiligheid en comfort absoluut tekort.

Hoeveel tijd brengt u door op uw scootmobiel?

Wanneer u bedenkt voor welke doeleinden u de scootmobiel zult gaan gebruiken, maakt dit de wens tot goede kwaliteit direct al duidelijk. Uw nieuwe scootmobiel vervangt immers uw auto, fiets en eigenlijk ook uw benen. U zult dus veel tijd gaan doorbrengen op dit essentiële middel van vervoer. Richt u zich met deze kennis op de post ‘kosten scootmobiel’, dan is het al veel logischer dat uw nieuwe scootmobiel het één en ander zal moeten kosten.

Minder onderhoudskosten bij betere scootmobiel

Een aanschafprijs die wellicht iets hoger ligt, brengt alleen maar voordelen met zich mee. In het begrip ‘kosten scootmobiel’ zijn immers ook de kosten van onderhoud begrepen. Kiest u voor een scootmobiel van hogere kwaliteit, dan zullen slijtagekosten door inferieure onderdelen niet gauw optreden. Kiest u voor een scootmobiel van Quingo, dan is bovendien een uitgebreide service gegarandeerd. Als familiebedrijf 5e Wiel hechten wij sterk aan een klantvriendelijke benadering. Service begint direct al bij de uitlevering van uw nieuwe scootmobiel. De gecertificeerde Quingo monteur staat dan voor u klaar. Zo zijn bij Quingo in de ‘kosten scootmobiel’ het afstellen van alle onderdelen op de lichaamslengte van de klant inbegrepen. Ook oefenen met rijden op uw nieuwe scootmobiel hoort hierbij. Bij de aflevering van uw nieuwe scootmobiel, begeleidt onze monteur u zo’n anderhalf uur.

5 wielen, ruime actieradius en veel comfort

Ook andere zaken zijn bij de aanschaf van een scootmobiel van groot belang. In de eerste plaats natuurlijk de veiligheid. Elke Quingo scootmobiel beschikt over 5 wielen, waarvan er drie aan de voorkant het evenwicht bewaken. Bochten die met een 3 wiel systeem gevaarlijk zijn, neemt u met deze 5 wieler moeiteloos. Toch blijft de draaicirkel bijzonder scherp, zodat de Quingo veel wendbaarder is dan een willekeurige 4 wieler. In de ‘kosten scootmobiel’ is bij Quingo ook de bijzonder ruime actieradius begrepen. Bovendien heeft elke Quingo scootmobiel een uiterst comfortabele zit. Deze combinatie van veiligheid en comfort plus opvallend ruime actieradius, doet eigenlijk niemand ons na!

Nieuwsgierig geworden naar de kosten scootmobiel van Quingo? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving en bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl