Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Een Marktplaats scootmobiel biedt weinig zekerheden

Gaat uw voorkeur uit naar een Marktplaats scootmobiel? Dan bent u dus op zoek naar een tweedehands scootmobiel model. Een tweedehands scootmobiel model kan heel voordelig zijn, wanneer u voor een fors lagere prijs een scootmobiel koopt die nog jaren mee kan. Wel leggen wij graag de nadruk op het woordje ‘kan’ wanneer het een Marktplaats scootmobiel betreft. Een gebruikte scootmobiel die u op Marktplaats koopt, is immers maar met weinig zekerheden omgeven.

Deskundigheid en garantie bij Quingo scootmobielen

Wist u dat we bij Quingo doorlopend beschikken over een grote collectie gebruikte scootmobielen? We krijgen ze binnen door inruil en wij verkopen ook geregeld onze demonstratiemodellen. Tussen een Marktplaats scootmobiel en een gebruikte scootmobiel van Quingo zit een groot verschil. Dit heeft vooral te maken met onderhoud en zekerheid. Bij Quingo wordt de staat van onderhoud met een deskundig oog bekeken en wordt voor de tweedehands verkoop een eerlijke prijs bepaald. Garantie geeft Quingo met het oog op zekerheid. Dus ook als u de scootmobiel al in gebruik genomen heeft, nemen wij bij Quingo onze verantwoordelijkheid. Die zekerheid krijgt u niet bij een Marktplaats scootmobiel.

Ook slechte scootmobiel accu’s worden direct vervangen

Waarom zijn deze verschillen zo van belang? Eerst een opmerking over het onderhoud. Wanneer een gebruikte scootmobiel bij Quingo binnenkomt, wordt hij ondergedompeld in een uitgebreid servicetraject. Elk onderdeel wordt op zijn werking bekeken en bij geconstateerde gebreken vindt vervanging plaats. Heel anders dus dan bij een Marktplaats scootmobiel. Bovendien wordt niet alleen de technische werking van het voertuig zelf beoordeeld. Ook het belangrijkste aspect komt heel nadrukkelijk aan bod. Bij een gebruikte scootmobiel zijn dit de accu’s. Deze zijn het meest kwetsbare onderdeel van een scootmobiel, waarvan het altijd maar afwachten is of ze nog goed zijn. Presteren ze ondermaats, dan worden de accu’s bij Quingo direct vervangen. Bij een Marktplaats scootmobiel zit u na de aanschaf zélf met een kostbaar probleem.

Haalt de Marktplaats scootmobiel het einde van de straat?

Zoals gezegd verleent Quingo ook na de tweedehands verkoop een veilig stuk zekerheid. U krijgt bij uw scootmobiel immers altijd een goede garantie mee. Hieruit blijkt al dat wij staan voor ons product. Wij kunnen dit doen omdat wij de scootmobiel volledig hebben nagekeken. Heel anders dan bij een Marktplaats scootmobiel waarmee u de weg op wilt gaan. Vooral wanneer deze lang heeft stilgestaan, kunnen zich allerlei tekortkomingen openbaren. Met name de accu’s zijn hier erg gevoelig voor. Zelfs komt het weleens voor dat bij de eerste rit met een Marktplaats scootmobiel de actieradius niet verder gaat dan tot aan het einde van de straat.

Zowel gebruikte Quingo’s als andere merken

Binnen onze collectie gebruikte scootmobielen bevinden zich gebruikte Quingo’s en scootmobielen van een ander merk. Bent u bekend met de verschillen, met name dat een Quingo scootmobiel als enige 5 wielen heeft? Die wielen verzorgen de stabiliteit, die een scootmobiel op 3 wielen veel minder heeft. Ook de ergonomie van een Quingo is beter. Bovendien steekt de draaicirkel met kop en schouders boven die van een 4-wieler uit. Een Marktplaats scootmobiel kunt u niet gemakkelijk testen. Toch hangt het van uw gebruikerseisen af welk type scootmobiel het beste bij u past. Wilt u de scootmobiel elke dag gaan gebruiken? Is hij bestemd voor korte of juist lange ritten? In tegenstelling tot een Marktplaats scootmobiel, kunt u met een occasion van Quingo eerst in uw eigen omgeving een uitgebreide proefrit maken.

Gratis nummer en scootmobiel service aan huis

Bij Quingo zit het klantenteam elke werkdag voor u klaar. Voor vragen belt u gewoon het gratis nummer. Ook onderhoud en reparatie aan huis verzorgen wij voor u. Het zijn allemaal voordelen die u bij een Marktplaats scootmobiel niet heeft. Voordat u aan de aanschaf van een gebruikte scootmobiel begint, is het verstandig om eerst bij ons klantenteam uw vragen te stellen. U hoort direct welke modellen wij op voorraad hebben en u kunt vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving afspreken. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op!