Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo mobility scooter ook voor U!

Als u ouder wordt kan het voorkomen dat u minder goed ter been bent. Het is dan lastiger om langere afstanden af te leggen. Met een Quingo mobility scooter lost u dat probleem gemakkelijk op!

De voordelen van een Quingo mobility scooter

Mobility ScooterStabiliteit tijdens het rijden is de belangrijkste eigenschap voor een mobility scooter. De scooter van Quingo is hierin een klasse apart. Door gebruik te maken van een vijfde wiel kunt u elke stoeprand aan, bent u uiterst wendbaar en geniet u van de voordelen van een optimale lichaamshouding.

Quingo is de mobility scooter specialist

Service staat voorop bij Quingo, de mobility scooter specialist. Niet alleen staan wij voor u klaar bij het kiezen van de juiste mobility scooter, maar ook voor onderhoud en reparaties zijn wij er voor u. Schaft u bij ons een mobility scooter aan, dan zal een van onze monteurs deze geheel instellen naar uw wensen.

Schaf uw mobility scooter aan via Quingo

Quingo is de mobility scooter specialist. Of u nu gaat voor het compacte model, waarmee u gemakkelijk uw boodschappen doet, of voor de geavanceerde Toura, wij zorgen ervoor dat u met uw mobility scooter uw vrijheid weer terug krijgt.

Wacht niet langer en neemt u direct contact op voor meer informatie.