Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Mobility scooters van Quingo brengen u verder!

Bent u nog jong van geest, maar kost lange afstanden lopen u steeds meer moeite? Dan helpen mobility scooters u weer een gevoel van vrijheid terug te krijgen. U kunt zelf uw boodschappen weer doen, en ook een dagje uit met familie en vrienden wordt weer een mooie belevenis.

Scooters met 5 wielen geven optimale stabiliteit

De meest scootmobielen hebben 3 of 4 wielen. Dat gaat nogal eens ten koste van de stabiliteit. Want, maakt u een te scherpe bocht? Wilt u een stoep (schuin) op- of afrijden? Moet u onverhoopt uitwijken? De kans op ongelukken is dan groter. De scootmobiel kan dan kantelen of zelfs helemaal omvallen. Mobility scooters van Quingo hebben aan de voorzijde een vijfde wiel waardoor stabiliteit wordt gegarandeerd. U neemt er veilig stoepjes mee en dat geldt ook voor scherpe bochten.

Maak een proefrit op onze mobility scooters en overtuig uzelf

Mobility ScootersQuingo is de specialist op het gebied van de 5-wiel scooters. Deze revolutionaire scootmobielen zijn in 2008 in Nederland geïntroduceerd. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de scooter eenmaal aangeschaft, dan zorgen wij er ook voor dat u hier jarenlang plezier aan beleeft.

Hoe goed en veilig onze mobility scooters zijn, ervaart u het beste tijdens een gratis proefrit. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden van onze scootmobielen te laten zien. Tijdens zo’n testrit aan huis kunt u zelf ondervinden hoe aangenaam onze 5-wiel scooters rijden en hoe fijn het is om weer zelfstandig op pad te gaan.

Meer informatie over de 5-wiel Quingo scooters

Graag willen wij u in een persoonlijk gesprek alle informatie verstrekken over onze prachtige mobility scooters. U hoeft hiervoor alleen contact op te nemen met een van onze vriendelijke medewerkers.

Al onze deskundige medewerkers kunnen u in het Nederlands of Engels te woord staan en u eventueel een Nederlands- of een Engelstalige brochure aanbieden.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?