Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Mobility scooters van Quingo brengen u verder!

Bent u nog jong van geest, maar kunt u geen lange afstanden meer lopen? Dan helpen mobility scooters u weer een gevoel van vrijheid terug te krijgen. U kunt zelf uw boodschappen weer doen, en ook een dagje uit wordt weer een belevenis.

Mobility scooters met vijf wielen geven optimale stabiliteit

De meest mobility scooters hebben 3 of 4 wielen. Dat maakt ze erg instabiel, zeker als u een scherpe bocht maakt, of een stoeprandje afrijdt. Mobility scooters van Quingo hebben een vijfde wiel aan de voorzijde waardoor stabiliteit wordt gegarandeerd.

Maak een proefrit op onze mobility scooters en overtuig uzelf

Mobility ScootersQuingo is de specialist op het gebied van mobility scooters. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de scooter eenmaal aangeschaft, dan zorgen wij er ook voor dat u hier jarenlang plezier aan zult beleven.

Het beste ervaart u hoe goed onze mobility scooters zijn tijdens een gratis proefrit. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze scooters te laten zien, en u te laten merken hoe fijn het is om weer onderweg te zijn.

Meer informatie over de mobility scooters van Quingo

Graag willen wij u in een persoonlijk gesprek alle informatie verstrekken over onze prachtige mobility scooters. U hoeft hiervoor alleen contact op te nemen met een van onze vriendelijke medewerkers.

Al onze deskundige medewerkers kunnen u in het Nederlandse of Engels te woord staan en u eventueel een Nederlandstalig of een Engelstalige brochure aanbieden.