Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Neem moeiteloos uw opklapbare scootmobiel mee

Een scootmobiel die makkelijk kan worden meegenomen om eenvoudig te benutten op een andere plek? De Quingo modellenreeks biedt u de perfecte oplossing. Zo kunt u kiezen voor de demontabele scootmobiel Quingo Air of voor de volmaakt opklapbare scootmobiel Quingo Flyte. Beide modellen neemt u moeiteloos mee in de auto, waarbij u voor de Quingo Flyte zelfs niet hoeft te tillen.

De Quingo Flyte rijdt elke auto in

Opklapbare ScootmobielDe Quingo Flyte is de perfecte opklapbare scootmobiel. Ingeklapt is hij volmaakt plat, waardoor hij zelfs in de kleinste auto kan worden meegenomen. Gelukkig hoeft u de Quingo Flyte niet op te tillen. De ontwerpers van deze opklapbare scootmobiel bedachten een methode die u al het werk uit handen neemt: Met de afstandsbediening in de hand stuurt u de Quingo Flyte rijdend uw eigen auto in. Hoe dit mogelijk is? U gebruikt hiervoor het Flyte station met lichtgewicht metalen oprit, die in vrijwel elke auto kan worden gebruikt. Aanpassingen aan uw auto zijn niet nodig.

Comfortabel genieten van een fikse actieradius

Bij de Quingo Flyte hoeft u geen enkele concessie te doen aan het gebruikersgemak. De stabiliteit, zitcomfort en actieradius van deze unieke opklapbare scootmobiel doen op geen enkele wijze onder voor een niet opvouwbaar model. De wegligging is vorstelijk. Het 5 wiel systeem van Quingo laat zich hierbij van haar beste kant zien. In de stad vormen randen en richels nauwelijks een barrière. U raakt er niet door uit evenwicht, zoals meestal wel gebeurt bij een opklapbaar 3 wiel systeem. Ook in winkels, musea en druk bevolkte winkelstraten komt u niet in de problemen. Door de scherpe draaicirkel die het centrale voorwiel u garandeert, steekt u met deze opklapbare scootmobiel elke willekeurige 4 wieler de loef af.

Vrijheid, blijheid met de opklapbare scootmobiel Quingo Flyte

Met de Quingo Flyte trekt u naar believen de wijde wereld in. U bent van niemand afhankelijk, want in- en uitladen doet u zelf. Staat u met deze opklapbare scootmobiel aan het begin van een nieuw avontuur, dan kunt u zich verheugen op een actieradius van maar liefst 37 kilometer. Naar wens kan deze zelfs worden uitgebreid naar 54 kilometer. Ook uw boodschappen kunnen allemaal mee, want de opklapbare scootmobiel Quingo Flyte draagt met gemak 160 kilo aan gewicht.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke opklapbare scootmobiel? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving en bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl