Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Overal mobiel met behoud van kwaliteit

Bent u ook zo graag op elke plek mobiel? Dan is een opvouwbaar scootmobiel beslist de juiste oplossing. Natuurlijk let u daarbij ook op zaken als veiligheid, actieradius en comfort. Bij Quingo scootmobielen bent u hiervoor aan het juiste adres, want wij hebben twee hoogwaardige exemplaren in huis.

Quingo Air en Quingo Flyte

De Quingo Air en de Quingo Flyte begeleiden u op elke tocht. De Quingo Air is demontabel en de Quingo Flyte is een geheel opvouwbaar scootmobiel. Beide modellen beschikken over 5 wielen, want dat is standaard op elke Quingo scootmobiel. Dit biedt direct al een groot voordeel, want beide scootmobiel modellen zijn een toonbeeld van stabiliteit. U neemt er eenvoudig scherpe bochten mee en ook hinderlijke stoeprandjes worden moeiteloos door uw 5 wieler genomen.

Quingo Air opvouwbaar scootmobiel gemakkelijk te demonteren

Opvouwbaar ScootmobielBij de Quingo Air scootmobiel zijn lichtgewicht materialen en ultieme stevigheid met elkaar gecombineerd. In een handomdraai neemt u deze scootmobiel uit elkaar. De Quingo Air is dus geen opvouwbaar scootmobiel, maar is ten behoeve van het vervoer makkelijk te demonteren. Met de losse onderdelen hoeft u niet te slepen, want ze zijn licht in gewicht. Hierdoor legt u ze eenvoudig in de auto en tilt u ze er op uw bestemming ook weer moeiteloos uit. Met de Quingo Air beschikt u over een ruime actieradius, die kan oplopen tot maar liefst 29 kilometer. Ook de snelheid is bepaald niet slecht, want met 6,4 kilometer per uur brengt dit model u in hoog tempo op elke bestemming. Neem ook gerust wat boodschappen mee, want deze demontabele scootmobiel vervoert maar liefst 136 kilo.

Quingo Flyte de innovatieve opvouwbaar scootmobiel

Werkelijk revolutionair is de Quingo Flyte. Bij deze opvouwbaar scootmobiel hoeft u helemaal niets te demonteren of te tillen. De Flyte is een opvouwbaar scootmobiel naar nieuw concept. Dit unieke vervoermiddel rijdt namelijk geheel zelfstandig uw eigen auto in. Hij gebruikt hiervoor het Flyte station, dat met zuignappen in iedere auto past. In opgevouwen toestand is de Quingo Flyte bijzonder plat, terwijl hij in de gebruiksstand alle comfort biedt die een niet – opvouwbaar scootmobiel u ook garandeert. De Quingo Flyte ontving het predicaat ‘Scootmobiel van het jaar 2015’ en dit was niet voor niets: Dit model verwent u met een sublieme actieradius die kan oplopen tot maar liefst 54 kilometer! Ook de draaicirkel blijft klein, veel kleiner dan bij een 4 wieler gebruikelijk is. Neem daarbij het uitstekende zitcomfort en de topsnelheid van 6,4 kilometer per uur en u begrijpt hoe uniek deze opvouwbaar scootmobiel eigenlijk is.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Quingo Air opvouwbaar scootmobiel of de Quingo Flyte opvouwbaar scootmobiel? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving. Bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl.