Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De opvouwbare scootmobiel: veilig, comfortabel en wendbaar

Heeft u plannen om een opvouwbare scootmobiel aan te schaffen, zodat u weer mobiel bent en overal naar toe kan? En staan woorden als veilig, comfortabel en wendbaar hoog op uw verlanglijstje? Dan moet u zeker een demontabele scootmobiel van Quingo in overweging nemen. Al meerdere jaren is Quingo uitgeroepen tot de scootmobiel van het jaar. En dat is niet voor niets, want met een Quingo scootmobiel bent u verzekerd van top kwaliteit. Maar wat maakt deze 5 wiel scootmobiel nou zo aantrekkelijk?

Opvouwbare scootmobiel

De voordelen van een 5 wiel opvouwbare scootmobiel

Een Quingo scootmobiel ziet er net zo uit als alle andere scootmobielen. Echter heeft deze scootmobiel een vijfde wiel. Hierdoor heeft deze scootmobiel een enorme stabiliteit ten opzichte van de 3 wiel scootmobiel, die aan de voorkant is uitgerust met maar één stuurwiel.

De 4 wiel scootmobiel heeft aan de voorkant twee stuurwielen, maar de bestuurder kan zijn voeten niet naast het stuur kwijt en dat wordt als behoorlijk lastig ervaren. De 5 wiel scootmobiel heeft deze problemen niet. Hij heeft een korte draaicirkel, is stabiel en comfortabel. De bestuurder kan zijn benen gewoon naast het stuur plaatsen en dat zorgt voor comfort.

Keuze opvouwbare scootmobiel hangt van behoeften en wensen af

Het kiezen van de juiste opvouwbare scootmobiel hangt van uw behoeften en wensen af en is daarom lastig. Daarom helpen de ervaren adviseurs van Quingo u graag bij het maken van de juiste keuze. Een opvouwbare scootmobiel moet namelijk volledig passen bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij het maken van de juiste keuze kijken wij samen met u naar belangrijke aspecten zoals:

  • Bereik / actieradius
  • Snelheid
  • Wendbaarheid
  • Veiligheid
  • Comfort
  • Prijs
  • Garantie

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel is net zo wendbaar, comfortabel en veilig als een niet opvouwbare scootmobiel. Neem bijvoorbeeld het allernieuwste model de Quingo Flyte, deze demontabele scootmobiel kunt u m.b.v. een Flyte station en een afstandsbediening zelf de auto in- en uitrijden. Misschien denkt u: ‘Ja maar ik heb een kleine auto, dus dat kan vast niet.’ Maar weet u het kan wel, het Flyte station is in nagenoeg iedere auto te bevestigen.

Naast de Flyte is er ook nog een ander model scootmobiel dat u eenvoudig mee kunt nemen in de auto, de Quingo Air. Dit model kunt u in delen uit elkaar halen en is in een mum van tijd weer in elkaar gezet. Voor de kleinere afstanden is dit een heel geschikt model.

Wat hebben wij te bieden?

Als u een Quingo scootmobiel koopt, dan koopt u een product van hoge kwaliteit. Onze scootmobielen zijn veilig, comfortabel, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en daarnaast biedt het moederbedrijf het Vijfde Wiel een uitstekende service.

Wilt u meer informatie over een opvouwbare scootmobiel van Quingo? Neem dan contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving. Bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl