Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Opvouwbare scootmobielen geheel naar uw wensen!

Opvouwbare ScootmobielenOpvouwbare scootmobielen zijn ideaal wanneer u ook op vakantie of tijdens een dagje uit wilt kunnen genieten van het comfort van uw scootmobiel . Quingo biedt u opvouwbare scootmobielen van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard geniet u niet alleen van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van deze scootmobielen, maar ook van een zeer complete en vriendelijke service.

De opvouwbare scootmobielen vervoeren

Het grootste voordeel van de opvouwbare scootmobielen is uiteraard wel het gemak waarmee zij te vervoeren zijn. In een handomdraai kunnen de opvouwbare scootmobielen worden gedemonteerd tot losse onderdelen die gemakkelijk te vervoeren zijn in de kofferbak van een standaard personenwagen. Uiteraard is het terug monteren van de opvouwbare scootmobielen minstens zo eenvoudig.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Wanneer u interesse heeft in de opvouwbare scootmobielen, dan kunt u een vrijblijvende demonstratie aanvragen. Onze adviseurs komen graag naar u toe om u vrijblijvend kennis te laten maken met deze scootmobielen. Uiteraard krijgt u niet alleen alle informatie over de opvouwbare scootmobielen, maar kunt u ook direct een proefritje maken.

Advies en informatie

Voor meer informatie en deskundig advies over de opvouwbare scootmobielen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens kunt u de vrijblijvende brochure direct online aanvragen. Wij zijn u graag van dienst.