Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De demontabele Quingo Air neemt u eenvoudig mee

Quingo Air

Uw Quingo Air staat klaar!

Alle voordelen van een Quingo scootmobiel op 5 wielen en demontabel bovendien? De Quingo Air staat voor u klaar! Deze luxe scootmobiel is geheel uitneembaar en eenvoudig in onderdelen te vervoeren. Gaat u dus met de auto op weg, dan reist uw comfortabele scootmobiel Quingo Air gewoon met u mee.

Na aankomst met uw Quingo Air snel op pad

Dankzij de compacte maten van elk onderdeel van de Quingo Air, past deze scootmobiel in gedemonteerde staat zelfs in de kleinste auto. Bent u eenmaal op uw reisdoel gearriveerd, dan zet u de Quingo Air scootmobiel weer heel eenvoudig in elkaar. In een handomdraai beschikt u over een comfortabel en veilig stuk mobiliteit op 5 wielen. Nu kunt u met de Quingo Air scootmobiel op pad.

Kleine draaicirkel en grote stabiliteit

Net als elk ander Quingo model, beschikt ook de Quingo Air scootmobiel over een scherpe draaicirkel. Deze meet 104 cm en biedt u de mogelijkheid om in krappe ruimtes soepel te manoeuvreren. Dit is heel handig in een kleine winkel, maar ook bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan iemand thuis. Net als elk ander Quingo model, beschikt de Quingo Air scootmobiel over een actief stabiliteitssysteem. Omvallen met uw Quingo Air scootmobiel is hierdoor verleden tijd, ook als u stoepranden van 5 cm of soortgelijke oneffenheden neemt.

Goede anatomische rijpositie in uw Quingo Air Scootmobiel

Op de Quingo Air geniet u van een aangename zit. Deze wordt in de eerste plaats verzorgd door de luxueuze fauteuil. Daarnaast geniet u van de goede anatomische rijpositie die de voetsteunen u bieden. Zij zitten ver naar voren gemonteerd, waardoor u uw benen niet in een krappe 45 graden positie hoeft te forceren. Hieruit blijkt direct al het voordeel van 5 wielen boven een scootmobiel met een 4-wiel systeem. Deze laatste beperkt de beenruimte in hoge mate, waardoor een slechte beenhouding, heup- en rugstand ontstaat. Bovendien is de draaicirkel van een 4-wiel model steeds onprettig groot.

Prettige snelheid en actieradius Quingo Air scootmobiel

Tijdens uw uitstapjes met de Quingo Air, verplaatst u zich met een comfortabele snelheid die kan oplopen tot 6,4 km per uur. U hoeft niet op een metertje meer of minder te letten, want met deze opvouwbare scootmobiel is uw actieradius zeker niet beperkt. Standaard beschikt u al over 16 kilometer rijplezier. Genoeg voor een tocht door het winkelcentrum of de binnenstad. Wilt u er verder op uit, dan bestaat de mogelijkheid om een tweede accu aan te sluiten. Uw actieradius neemt dan toe tot maar liefst 29 kilometer.

Veel spullen meenemen

De Quingo Air scootmobiel heeft een draagvermogen van 136 kilo. Tijdens uw shopping tocht kunnen er dus tal van boodschappen mee. Die passen in de ruime mand die standaard op uw scootmobiel is gemonteerd. Naar wens kunt u de laadruimte tot achter uw stoel uitbreiden, met een optionele mand nummer twee. Ook een dubbele stokhouder, extra spiegel of achteruitkijkcamera behoren tot de extra accessoires die de rit op uw Quingo Air scootmobiel verder kunnen veraangenamen.

Ook toe aan zo’n aantrekkelijk stuk demontabele mobiliteit? Bel dan met ons klanten contact centrum en vraag de Quingo Air scootmobiel brochure aan. Natuurlijk kunt u hier ook gelijk een proefrit afspreken in uw eigen omgeving! Bel daarom gratis 0800 2020