Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo biedt iedereen een passende scootmobiel prijs!

Quingo Scootmobiel PrijsU bent op zoek naar een scootmobiel in Amersfoort en vraagt zich af welk prijskaartje daar aanhangt. De scootmobiel prijs is sterk afhankelijk van het model dat u uitkiest. Bij de Quingo scootmobiel prijs zijn veel extra’s inbegrepen, zoals een verstelbare stoel en diverse veiligheidsvoorzieningen. Ondanks deze technische pluspunten weet Quingo de Quingo scootmobiel prijs aantrekkelijk te houden voor iedereen die een scootmobiel nodig heeft.

Gratis afstelling en hulp bij pech in huis of onderweg

Binnen de Quingo scootmobiel prijs die u betaalt, vallen tevens de afstelling door een monteur en tot drie jaar garantie. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen met uw Quingo, dan dekt de Quingo scootmobiel prijs ook de komst van een monteur aan huis.

Quingo scootmobiel prijs gelijk aan andere merken

De Quingo scootmobiel heeft dus vele voordelen boven een scootmobiel van een ander merk. Als u benieuwd bent naar de Quingo scootmobiel prijs, is het goed om te weten dat de Quingo scootmobiel prijs op hetzelfde niveau ligt als die van andere merken. Alleen een Quingo biedt meer stabiliteit en veiligheid waardoor hij meer bewegingsvrijheid met zich meebrengt.

Scootmobielen van Quingo zijn voorzien van de beste eigenschappen die men zich maar kan wensen. Toch blijft de prijs voor iedereen betaalbaar. Wanneer u gebruikmaakt van uw Persoonsgebonden Budget, zal de Quingo scootmobiel prijs nog wat lager uitvallen.

Zeker de moeite waard om verder te informeren

Ieder financieel plaatje is anders opgebouwd. Hoe de Quingo in de uwe past willen wij u graag uitleggen. Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers. Graag tot ziens!

Al onze deskundige medewerkers kunnen u in het Nederlandse of Engels te woord staan en u eventueel een Nederlandstalig of een Engelstalige brochure aanbieden.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?