Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobiel overtreft al uw verwachtingen

De vijfwielige Quingo scootmobiel valt niet alleen op door zijn comfort en stabiliteit wanneer u ermee rijdt, maar tevens door zijn langlopende garantie. Als u een Quingo scootmobiel koopt, krijgt u daar maar liefst drie jaar garantie op!

De Quingo scootmobiel heeft betrouwbare testrapporten

De Quingo scootmobiel is uitgebreid en langdurig getest door in medische hulpmiddelen gespecialiseerde bedrijven in Groot-Brittannië. Uit deze tests is gebleken dat de Quingo scootmobiel aan alle eisen voldoet, een optimale stabiliteit heeft en staat voor kwaliteit en veiligheid.

Volledige garantie op Quingo scootmobiel

Quingo ScootmobielDankzij de overtuigende testresultaten en verkregen veiligheidscertificaten kan de fabrikant van de Quingo scootmobiel een langlopende garantie afgeven als u de Quingo scootmobiel aanschaft. Deze garantie blijft ook van kracht in geval van mechanische- of elektronische fabricagefouten.

De Quingo scootmobiel is dus een betrouwbaar vervoersmiddel, maar het kan wel eens gebeuren dat er zich een probleem voordoet. Mocht dit gebeuren, dan kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Zij weten alles over de Quingo scootmobiel en beantwoorden graag al uw vragen.

Weten of de Quingo scootmobiel óók iets voor u is?

Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, van ergonomische vragen tot verzekeringskwesties. Wij helpen u graag comfortabel op weg! Het is geheel vrijblijvend, dus kunt u nu direct contact met ons opnemen.