Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Het beste evenwicht door 5 wielen

Heeft u zich al eens in de 5-wiel scootmobiel van Quingo verdiept? Wanneer dit niet zo is, wordt het echt de hoogste tijd! Quingo scootmobielen hebben als enige 5 wielen. Net als bij elke andere scootmobiel zitten er daarvan twee aan de achterzijde. Het belangrijkste verschil zit aan de voorkant. Hier zit niet alleen het centrale middenwiel waarmee de Quingo stuurt, maar links en rechts zijn ook twee zijwielen geplaatst. Zij houden de Quingo zelfs onder de moeilijkste omstandigheden in balans.Quingo Scootmobielen

Quingo scootmobielen hebben een scherpe draaicirkel

Bij Quingo scootmobielen behoort omvallen tot de verleden tijd. De voorwielen links en rechts houden het voertuig doorlopend actief in evenwicht. Hierdoor neemt u moeiteloos een flinke stoeprand en valt uw scootmobiel ook niet om in een scherpe bocht. Vergelijkt u dit met een 3-wielig model, dan zijn de voordelen duidelijk. Door het centrale voorwiel is de draaicirkel van de Quingo scootmobiel minstens even scherp, terwijl scootmobielen met 3 wielen hun evenwicht verliezen waar Quingo scootmobielen rustig doorrijden. Ook scootmobielen met 4 wielen worden door Quingo overtroefd. Waar deze zich in krappe winkelpaden klem rijden als zij moeten keren, vervolgt de Quingo scootmobiel met zijn veel scherpere draaicirkel moeiteloos zijn weg.

Perfecte zitpositie en beenruimte

Maar Quingo Scootmobielen hebben nog veel meer innovatieve aspecten aan boord. Wat dacht u van de ruime mate van comfort die deze scootmobiel u biedt. Om te beginnen is elke Quingo uitgerust met een ergonomisch verantwoorde stoel. U zit er lekker op en ook in bochten verschaft de stoel u een stevige zit. Maar ook de beenruimte die u op de Quingo scootmobielen aantreft, is veel beter dan op een ander model. Neem bijvoorbeeld een scootmobiel met 4 wielen. Waar u bij de Quingo uw voeten neerzet, zitten bij een 4-wieler de grote voorwielen. U zit hierdoor direct al tamelijk geforceerd. Bij de Quingo heeft u voor uw voeten precies genoeg ruimte. De anatomische rijpositie wordt bovendien nog verder verbeterd dankzij verstelbare voetsteunen.

Diverse luxe details Quingo scootmobielen

Quingo scootmobielen danken hun voorsprong ook aan tal van extra details. Zo is er de extra verstevigde vering, die u precies kunt afstellen op uw lichaamsgewicht. Ook het mandje van kunststof dat bestand is tegen deuken, maakt het sturen niet zwaarder door de bevestiging aan het chassis. En wat dacht u van de verlichting aan de boven- en onderzijde van uw scootmobiel. U blijft hierdoor uitstekend zichtbaar voor iedereen, ook als u heggen en andere obstakels passeert. Voor de zekerheid zijn Quingo scootmobielen ook nog met een schokabsorberende bumper uitgerust. Kiest u graag voor nog meer luxe details, dan zijn unieke opties mogelijk zoals een verwarmde stoel en stuurgrepen. Zij veraangenamen het rijden in de winter. Een fijne optie is ook de achteruitrijcamera die continu werkt. Hierdoor hoeft u minder vaak met het hoofd te draaien en maakt het verbeterde overzicht het rijden op de scootmobiel veel veiliger.

Wilt u graag meer weten over de Quingo scootmobielen? Bel dan gratis met ons klanten contact centrum en vraag de brochure aan. U kunt hier ook gelijk een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving. Bel gratis 0800 – 2020 of stuur een e-mail naar contact