Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scoot mobiel geheel op maat!

Quingo biedt u altijd een scoot mobiel die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Bij ons heeft u dan ook een ruime keuze aan modellen, elk met eigen uitstekende kenmerken en kwaliteiten. Dit betekent dat er altijd een scoot mobiel beschikbaar is die uitstekend bij u past. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met iedere scoot mobiel.

Kwaliteit en comfort van elke scoot mobiel

Scoot MobielOndanks de verschillende modellen bezitten al onze scootmobielen een meer dan goede kwaliteit en een optimaal comfort. U zult er prettig in zitten, ook voor langere tijd en er gemakkelijk mee om kunnen gaan. Gebruiksvriendelijkheid staat dan ook centraal bij iedere scoot mobiel.

Elke scoot mobiel heeft vijf wielen, in tegenstelling tot veel andere scootmobielen. De vijf wielen zorgen voor meer veiligheid, comfort, bewegingsvrijheid, betrouwbaarheid en stabiliteit allemaal prachtige eigenschappen van de Quingo scootmobiel.

Ruim kennis maken met elke scoot mobiel

Elke scoot mobiel heeft andere kwaliteiten en verschilt van de andere exemplaren. Kies voor een snelle scoot mobiel, voor een scoot mobiel die extra ver kan rijden op de accu of bijvoorbeeld voor een compact model. Vraag vandaag nog een bezoek van onze adviseur aan, die u onder meer een demonstratie geeft en u een proefrit laat maken, geheel vrijblijvend!

Vraag vandaag nog naar meer informatie voor Quingo

De prijzen van onze scoot mobiel zijn aantrekkelijk, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid zijn optimaal en de service is vriendelijk en compleet. Wat wenst u nog meer? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag een afspraak aan huis aan of neem vrijblijvend contact met ons op.