Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Een scoot-mobile moet bij uw wensen en behoeften aansluiten

Als u een scoot-mobile wilt aanschaffen dan gaat u niet over één nacht ijs. Bij de aanschaf van een scoot-mobile komt er heel wat kijken. Een scoot-mobile is niet alleen een hele investering, maar u moet er natuurlijk ook veel plezier aan kunnen beleven. Hij moet comfortabel, wendbaar en vooral veilig zijn. Het is belangrijk dat een scoot-mobile volledig bij u past en aan uw wensen voldoet. Maar waar moet u nu op letten bij de aankoop van een scoot-mobile?

Hulpmiddelen bij het kiezen van de juiste scoot-mobile

Scoot MobileHet kiezen van een scoot-mobile is vaak lastig, want waar moet u nu op letten als u een scoot-mobile wilt aanschaffen? Gelukkig helpt Quingo u bij het maken van de juiste keuze. Quingo weet als geen ander dat een scoot-mobile volledig bij de berijder moet passen en dan ook volledig aan uw persoonlijke wensen en behoeften moet voldoen. Samen met u kijken we bij het maken van een keuze naar een aantal belangrijke aspecten zoals:

  • Veiligheid
  • Comfort
  • Wendbaarheid
  • Soort gebruiker
  • Bereik / actieradius
  • Snelheid
  • Prijs
  • Vast of opvouwbaar
  • Garantie

De Quingo scoot-mobile in een notendop

Het is goed om te weten dat elke Quingo scoot-mobile 5 wielen bevat, waardoor stabiliteit en ook de veiligheid gewaarborgd zijn, wat bij de 3 wieler niet het geval is. Daarnaast heeft de 5 wieler een zeer kleine draaicirkel en een comfortabele zit. Niet alleen het stuur, maar ook de voetsteunen zijn in hoogte verstelbaar, zodat alle Quingo scootmobielen voor elke lichaamslengte geschikt zijn.

Een ander belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze is, om te kijken wat voor soort gebruiker u bent. Wilt u grote afstanden gaan afleggen met uw scoot-mobile, dan heeft u niets aan een scootmobiel met een klein bereik. Maakt u doorgaans maar kleine ritten, dan is de Quingo Air een hele goede optie. Op deze scoot-mobile kunt u eenvoudig extra accu’s aansluiten, waardoor het bereik van de Quingo Air verdubbeld wordt en u er een grote afstand mee kunt afleggen.

Rijdt u nog auto, maar bent u verder afhankelijk van uw scoot-mobile? Quingo heeft ook daar rekening mee gehouden. Er zijn Quingo scootmobielen die heel eenvoudig kunt demonteren. Het Quingo model Flyte kunt u zelfs met behulp van het Flyte station en een afstandsbediening zelf de auto in- en uitrijden. En het maakt niet uit of u nu een grote of een kleine auto heeft, het Flyte station is nagenoeg in iedere auto in te bouwen, zonder aanpassingen.

Persoonlijk en vakkundig advies bij u thuis

Bent u niet in staat om naar ons toe te komen, dan is dat geen probleem. Sterker nog onze gecertificeerde adviseurs komen altijd bij u thuis. Reden: Juist dan kan onze adviseur u op basis van uw thuissituatie een optimaal en deskundig advies geven welke scoot-mobile het meest voor u geschikt is. En natuurlijk kunt u ook een gratis proefrit maken op elke scoot-mobile, die u maar wilt. Bent u geïnteresseerd? Bel dan voor een gratis brochure of vrijblijvende afspraak naar 0800 – 2020 of stuur ons een e-mail via onze contactpagina.