Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel aanvragen, Quingo help u verder!

Scootmobiel AanvragenEen scootmobiel aanvragen lijkt soms een behoorlijk lastige opgave te zijn. Toch hoeft een scootmobiel aanvragen helemaal niet moeilijk te zijn. Dit bewijzen wij u graag door het u in alle opzichten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Scootmobiel aanvragen bij Quingo.nl

Een scootmobiel aanvragen is in de meeste gevallen een pure noodzaak. Wanneer u eindelijk besluit een scootmobiel aan te vragen, dan wilt u er ook wel zeker van zijn dat u goed geïnformeerd een keuze maakt. U kunt bij Quingo een scootmobiel aanvragen maar voor die tijd laten wij u graag uitvoerig kennis maken met de prachtige eigenschappen die onze scootmobielen u zal leveren zoals, stabiliteit vanwege een extra 5de wiel, veiligheid, waarde en comfort.

Geen extra’s voor de scootmobiel aanvragen of aanschaffen

De scootmobiel is voorzien van alle belangrijke kwaliteiten, als onder meer de perfect gebalanceerde gewichtsverdeling, de zelf centrerende stuurrichting en een vijfde wiel dat u optimaal comfort en stabiliteit biedt. U krijgt ook een zeer compleet veiligheidspakket bij uw scootmobiel. U heeft dan ook alles compleet en extra’s voor uw scootmobiel aanvragen is dan ook niet nodig.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een demonstratie en proefrit van de scootmobiel aanvragen of de gratis brochure over de scootmobiel aanvragen? U kunt dit direct online regelen. Wilt u liever iemand spreken voor een deskundig advies? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.