Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Er zijn veel verschillende scootmobiel merken te koop. Dit maakt dat de keuze voor een scootmobiel soms lastig kan zijn. Een scootmobiel heeft in veel gevallen drie of vier wielen en uitsluitend de scootmobielen van Quingo zijn voorzien van vijf wielen. Dit zorgt ervoor dat Quingo scootmobielen veiliger en comfortabeler rijden dan andere scootmobiel merken. Natuurlijk zijn er ook prima scootmobielen te koop van andere merken en hebben deze ook zo hun eigen voordelen. Vaak gaat het dan om de prijs die wat lager kan liggen en ook de draaicirkel van een driewiel scootmobiel kan erg goed zijn. Toch heeft u met een 5-wiel scootmobiel van Quingo een scootmobiel die kan wedijveren met een 3-wiel scootmobiel van een ander merk. Uiteraard kleven er aan de Quingo scootmobielen nog tal van andere voordelen zoals de hoge mate van comfort en de stabiliteit bij het rijden.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

Scootmobiel merken op een rij

Een bekend merk voor de aanschaf van de scootmobiel is Afikim. Afikim heeft meerdere modellen scootmobiel in het assortiment, zowel met drie als met vier wielen. De Afikim scootmobiel is in het algemeen wat grof waar het de uitvoering betreft maar biedt wel extra mogelijkheden zoals het instellen van de zithoogte. De Afikim Breeze C4 is voorzien van een zitting die 360° kan draaien en de scooter is eenvoudig te besturen en gemakkelijk in het onderhoud. De Afikim C4 is een scootmobiel met 4 wielen en deze scootmobiel is ook verkrijgbaar in een driewieler uitvoering voor een betere draaicirkel.

Van het merk Drive zijn niet alleen verschillende uitvoeringen van de scootmobiel te koop maar ook allerlei andere producten die de mobiliteit te verhogen. Denk hierbij aan verschillende uitvoeringen van een rolstoel, al dan niet opvouwbaar, of een rollator in meerdere uitvoeringen, een toiletverhoger of een opvouwbare douchestoel. De scootmobielen van het merk Drive zijn voorzien van een aantrekkelijk design en er is ook een model verkrijgbaar met een sportieve uitstraling.

Van het merk Excel zijn verschillende scootmobielen te koop, zowel met drie als met vier wielen. Ook van dit merk kunt u een rolstoel aanschaffen, beschikbaar in verschillende uitvoeringen waaronder een basic model dat uiterst betaalbaar is. Ook het merk Life & Mobility heeft een uitgebreid assortiment scootmobielen, zowel met drie als met vier wielen. Deze scootmobielen zijn voorzien van leuke kleurtjes zoals een oranje, witte of groene uitvoering.

Van het merk Pride zijn maar liefst bijna 20 modellen scootmobiel te koop in verschillende uitvoeringen met drie en vier wielen. De prijzen van de scootmobielen van het merk Pride lopen sterk uiteen. U kunt van dit merk ook terecht voor een scootmobiel tegen een scherpe prijs. De Travelpad van het merk Pride is een goedkope scootmobiel die eenvoudig is qua uitvoering en heel gemakkelijk kan worden meegenomen in de auto. Dit is een geschikte scootmobiel voor gebruikers die de scootmobiel maar af en toe nodig hebben of geen hoge eisen stellen aan comfort.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele scootmobiel merken die er op de markt zijn. Zoals gezegd hebben andere merken scootmobiel eigen voordelen, maar geen van deze merken heeft het voordeel dat een scootmobiel van Quingo biedt, namelijk het unieke 5-wiel systeem. Uiteraard biedt Quingo naast dit unieke systeem, het hoge rijcomfort en de hoge mate van veiligheid nog tal van andere voordelen die hierna kunt lezen.

Voordelen scootmobiel van Quingo

Quingo stelt u als klant centraal en biedt u een hoge mate van service. Als u interesse heeft in de aanschaf van een scootmobiel van Quingo dan informeren wij u graag telefonisch, maar u kunt ook een gratis brochure inclusief dvd bestellen. In de scootmobiel winkel kunt u verschillende scootmobielen bekijken en uitproberen. U vindt door het hele land scootmobiel winkels waar u de scootmobielen van Quingo kunt bekijken. U kunt ook advies aan huis krijgen. Een medewerker van Quingo komt graag bij u thuis langs om uw wensen en behoeften te bespreken en samen met u te bekijken welke scootmobiel het beste aansluit bij uw wensen.

Een erg plezierige optie is om eerst enige tijd een Quingo scootmobiel te huren zodat u kunt uitproberen of deze helemaal past bij uw wensen. Mocht de scootmobiel toch niet helemaal bevallen dan kunt u weer een andere uitvoering proberen, net zolang totdat u een scootmobiel heeft die volledig voldoet aan uw behoeften. En dergelijke service vindt u over het algemeen bij andere merken scootmobiel niet.

Quingo en reparatie scootmobiel

Als u bij Quingo een scootmobiel aanschaft dan is het mogelijk om een service- en onderhoudscontract af te sluiten zodat u er zeker van bent ten alle tijden te worden geholpen als er iets niet in orde is met de scootmobiel. Onze reparateur komt bij thuis om de scootmobiel te repareren indien dat nodig mocht zijn. Dit kan over het algemeen al binnen twee werkdagen zodat u nooit te lang zonder een scootmobiel zit.

Quingo biedt daarnaast een uitgebreid assortiment accessoires voor bij de scootmobiel en adviseert u graag op het gebied van verzekeringen een pech onderweg. Het is mogelijk bij de ANWB een pech onderweg abonnement voor scootmobielen af te sluiten. De accessoires van Quingo verhogen het rijcomfort en de veiligheid. Zo kunt u bij Quingo terecht voor een fluorescerend hesje zodat u goed wordt gezien door andere weggebruikers maar ook voor allerlei comfortabele extra’s zoals mandjes, een rollatorhouder om de rollator mee te nemen aan de scootmobiel, een zuurstoffles-houder of een paraplu die kan worden gemonteerd op de scootmobiel. Wilt u extra comfortabel op pad dan is een verwarmbare stoelhoes misschien iets voor u.

Wilt u meer informatie over scootmobiel merken bezoek dan een scootmobielspecialist of een scootmobiel winkel bij u in de buurt. Weet u al dat u ook wilt genieten van de hoge mate van veiligheid en comfort van een scootmobiel van Quingo neem dan contact op met de klantenservice. We sturen u dan gratis brochure inclusief dvd en komen desgewenst bij u thuis om u persoonlijk te informeren en te helpen bij het maken van de keuze voor de juiste scootmobiel. Een betrouwbare, veilige en comfortabele scootmobiel kopen doet u bij Quingo!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?