Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo Flyte oplossing scootmobiel opvouwbaar

De 5 wiel scootmobiel opvouwbaar: eenvoudig mee te nemen

Kunt u niet meer zo lang lopen of bent u gebonden aan uw scootmobiel, maar rijdt u nog wel auto? Dan is een scootmobiel opvouwbaar de oplossing voor u. De scootmobiel opvouwbaar past in elke auto. U kunt met een gerust hart de deur uit, want u wordt niet langer belemmerd om te gaan en te staan waar u maar wilt.

De verschillen tussen een 3, 4 en 5 wiel scootmobiel opvouwbaar

De vijfwiel scootmobiel combineert de voordelen van de 3- en 4-wiel scootmobiel. Deze scootmobiel heeft twee aandrijfwielen aan de achterkant en aan de voorkant zit aan beiden zijden een wiel en een extra groot wiel in het midden. Dit zorgt voor nog meer stabiliteit bij het op- en afrijden van een stoep.

Vergeleken met de 3-wiel scootmobiel, die maar één stuurwiel heeft, is de 5-wiel scootmobiel één en al stabiliteit, wat bij de 3-wieler helaas niet het geval is. Ook hebben de Quingo scootmobielen een korte draaicirkel en zit de bestuurder heel comfortabel. De voeten kunnen namelijk naast het stuur geplaatst worden. Hetgeen bij de 4-wieler niet mogelijk is.

Scootmobiel opvouwbaar Quingo Flyte

Quingo Flyte is de ‘scootmobiel opvouwbaar’ die geheel zelfstandig de auto in en uit kan rijden. Dit is het nieuwste ontwerp van Quingo scootmobielen. Deze stevige en innovatieve vijfwiel scootmobiel maakt gebruik van een Flyte station dat zonder aanpassingen in uw auto bevestigd kan worden. Het maakt helemaal niet uit of u nu een grote of een kleine auto heeft. Passen doet het nagenoeg altijd! Zonder kracht te hoeven gebruiken schuift u het Flyte station uit en kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening uw scootmobiel de auto in- of uitrijden. De Quingo Flyte is een ideale uitvinding, want u hoeft uw scootmobiel niet meer op te tillen. Dat scheelt u de nodige energie.

Voordelen van de Quingo Flyte

Deze opvouwbare scootmobiel is feitelijk een demontabele vaste scootmobiel. Zo heeft de Flyte een accu van 400 watt, wat inhoud dat u ongeveer 54 km kunt rijden zonder dat u de accu hoeft op te laden. De Quingo Flyte heeft standaard een winkelmand onder de stoel. Daarnaast zijn er nog verschillende extra opties mogelijk, zoals een stoeltas voor een zuurstoffles of een extra accu.

Ziet u het niet zitten om het Flyte station in uw auto in te laten bouwen, dan kunt u ook voor de Quingo Air kiezen. Dit is een scootmobiel met vijf wielen, die gedemonteerd kan worden. Dit model heeft wel een kleiner bereik, maar dat is op te lossen met de extra accu’s die u kunt aansluiten. Hierdoor wordt het bereik van de Air uitgebreid naar 29 km.

Bent u geïnteresseerd in een opvouwbare scootmobiel van Quingo, maar wilt u het gemak zelf ondervinden? Maak dan een afspraak voor een gratis proefrit bij u thuis of vraag de gratis brochure aan. U kunt bellen naar 0800 – 2020 of vul via contact het invulformulier in.

Alles is vrijblijvend en zonder verplichtingen.