Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Uitstekende kwaliteit voor betaalbare scootmobiel prijs

Scootmobiel PrijsQuingo stelt hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van zijn scootmobielen. Wij waken er echter over dat dit niet leidt tot een onevenredig hoge scootmobiel prijs. Het leven is immers al duur genoeg, zeker als u ook nog eens kosten moet maken met betrekking tot uw gezondheid.

Aantrekkelijke scootmobiel prijs voor elk budget

De scootmobiel prijs die Quingo hanteert is vergelijkbaar met die van andere merken. Een belangrijk verschil is echter dat Quingo veel voordelige eigenschappen heeft boven andere scootmobielen. Een stabiele stuurinrichting, afstelbare zithouding en garantie tot drie jaar zijn slechts enkele voorbeelden.

De meest stabiele scootmobiel

Prijs, kwaliteit en extra’s van Quingo verhouden zich dus zeer voordelig tegenover elkaar. Naast de vele pluspunten, wordt de Quingo scootmobiel prijs nog aantrekkelijker als u beseft dat de vijf wielen voor ongekende stabiliteit en veiligheid zorgen. Voor een Quingo betaalt u al met al uiteindelijk de laagste scootmobiel prijs.

Scootmobiel prijs nog voordeliger

Als u recht heeft op financiële ondersteuning door middel van een Persoonsgebonden Budget, wordt de scootmobiel prijs die u betaalt voor een Quingo nog een stuk minder. Een vrijblijvende offerteaanvraag omtrent de scootmobiel prijs kunt u indienen via deze website. Persoonlijk contact opnemen kan ook.