Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo lost het vraagstuk ‘scootmobiel vervoeren in auto’ op

De scootmobiel mee in de auto

Wilt u de scootmobiel ook kunnen gebruiken als u met de auto ergens naartoe gaat? Dan is het de ‘scootmobiel vervoeren in auto’ een belangrijk item. Verschillende mogelijkheden dienen zich aan, we bespreken ze hierna. De beste optie is in uw geval een scootmobiel te kiezen, die demontabel of opvouwbaar is.

Quingo Air scootmobiel: aantrekkelijke demontabele oplossing

Ons demontabele model is de Quingo Air scootmobiel. De vraag ‘scootmobiel vervoeren in auto‘ lost zich bij deze inventieve scootmobiel snel op. U haalt de Quingo Air scootmobiel in onderdelen uit elkaar en legt deze los in uw auto. De losse onderdelen zijn niet zwaar en laten zich na aankomst weer eenvoudig samenvoegen. Met de Quingo Air scootmobiel heeft u een scootmobiel die alle luxe voordelen van een Quingo in zich heeft. Vooral het veilige stuursysteem aan de voorzijde met 3 wielen naast elkaar, houdt u tijdens uw uitstapjes goed in evenwicht. Ook de actieradius van 16 of 29 km is ruim voldoende voor een demontabel model. Vergeet daarbij ook zijn minimale draaicirkel en stevige laadvermogen niet. Het vraagstuk ‘scootmobiel vervoeren in auto’ lost zich met behulp van de Quingo Air scootmobiel volledig op.

Nadeel ‘scootmobiel vervoeren in de auto’ bij andere merken

Quingo scootmobielen heeft ook een subliem opvouwbaar model. Hierover vertellen wij u straks meer. Eerst even een algemene opmerking over het autovervoer. Een opvouwbare scootmobiel van een ander merk, zorgt bij ‘scootmobiel vervoeren in auto’ vaak voor problemen. De scootmobiel is zwaar en valt door u haast niet alleen te tillen. Beschikt u over voldoende financiële middelen, dan kunt u in zo’n geval voor een andere oplossing kiezen. Om ‘scootmobiel vervoeren in auto’ mogelijk te maken, laat u een autoaanpassing doen. Met name bij een grote auto of bus kunt u dit met oprijplaten combineren. Maar hoe u het ook wendt of keert, een auto aanpassing is vaak zeer prijzig. Wel is soms het voordeel, dat u hierna het ‘scootmobiel vervoeren in auto’ met een vaste scootmobiel kunt combineren.

Quingo Flyte scootmobiel, uniek door Flyte station en afstandsbediening

Maar eigenlijk zijn deze stappen helemaal niet nodig, gezien de mogelijkheden die onze Quingo Flyte scootmobiel u biedt. Bij deze opvouwbare scootmobiel hoeft u niet te tillen of te takelen, want de revolutionaire Quingo Flyte scootmobiel rijdt zelfstandig elke personenauto in. Daarbij past hij moeiteloos in automodellen uit de compacte klasse, zoals de Ford Fiësta, Renault Clio of Opel Corsa. ‘Scootmobiel vervoeren in auto’ is bij de Quingo Flyte scootmobiel eigenlijk geen punt van overweging meer. Het bijbehorende Flyte Station plaatst u eenmalig en zonder gereedschap in uw kofferbak. Bij het laden en lossen van de Quingo Flyte scootmobiel, schuift u er de lichtgewicht oprijplaat uit. Met behulp van uw afstandsbediening, rijdt u vervolgens de Quingo Flyte scootmobiel in opgevouwen toestand de kofferbak in of uit. Al deze handelingen kosten u slechts 60 seconden. Zoals u ziet lost de Quingo Flyte scootmobiel in feite alle vragen rond het ‘scootmobiel vervoeren in auto’ op. Daarbij staat de Quingo Flyte scootmobiel natuurlijk op 5 wielen. In tegenstelling tot een 3-wielig opvouwbaar model, valt u met de Quigo Flyte scootmobiel dus niet meer om. Ook de draaicirkel is met 102 cm bijzonder klein. Dit is makkelijk in winkels of bij iemand op bezoek. Weinig 3-wielers en geen enkele 4-wieler kunnen de Quingo Flyte scootmobiel op dit punt evenaren. Ook bij de actieradius lukt ze dit niet, want die is met 37 of 54 km verbazingwekkend groot!

Meer weten over ‘scootmobiel vervoeren in auto’? Bel gerust de medewerkers van ons klanten contact centrum. Zij geven antwoord op al uw vragen en regelen als u dit wilt vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving. Bel daarom gratis 0800 2020.