Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo lost het vraagstuk ‘scootmobiel vervoeren in auto’ op

De scootmobiel mee in de auto

Wilt u de scootmobiel ook gebruiken als u ergens met de auto naartoe gaat? Dan is de ‘scootmobiel vervoeren in auto’ een belangrijk item. Want, u heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een demontabele of opvouwbare scootmobiel. Beide uitvoeringen kunt u namelijk meenemen in de auto. Hieronder bespreken wij deze twee opties.

Quingo Ultra scootmobiel: aantrekkelijke demontabele oplossing

Met onze nieuwe demontabele Quingo Ultra lost u de vraag ‘scootmobiel vervoeren in auto’ inventief op. Want, deze scootmobiel haalt u eenvoudig in onderdelen uit elkaar om vervolgens in de kofferbak van de auto te leggen. De losse onderdelen van de Quingo Ultra zijn niet zwaar, want het is onder andere uitgevoerd met een aluminium chassis. Ook zet u na aankomt op de plek van bestemming de scootmobiel weer makkelijk in elkaar zet. Bovendien biedt de Quingo Ultra u alle luxe voordelen van een 5-wiel Quingo scootmobiel. Zo zorgt het veilige stuursysteem met 3 wielen aan de voorzijde ervoor dat u tijdens uitstapjes goed in balans blijft. Verder is ook de actieradius van maximaal 24 km ruim voldoende voor een demontabele scootmobiel. Eveneens kent dit uitneembare model een minimale draaicirkel en stevig laadvermogen. Kortom, zoekt u een oplossing voor ‘scootmobiel vervoeren in auto’? Onze uitneembare Quingo Ultra lost dat probleem volledig op.

Nadeel scootmobiel vervoeren in de auto bij andere merken

Quingo scootmobielen heeft ook een subliem opvouwbaar model scootmobiel. Daarover vertellen wij u straks meer. Eerst even een algemene opmerking over het meenemen van scootmobielen in de auto. Een ‘scootmobiel vervoeren in auto’ kan voor problemen zorgen. Veel opvouwbare modellen zijn erg zwaar en dus haast niet te tillen. Beschikt u over voldoende financiële middelen? U kunt dan bijvoorbeeld  een grote auto of bus kopen en laten aanpassen om ‘scootmobiel vervoeren in auto’ mogelijk te maken. In een busje kunt u bijvoorbeeld een speciale lift laten plaatsen of kiezen voor oprijplaten om de scootmobiel in uw auto te rijden. Zo kunt u altijd uw scootmobiel meenemen als u op pad gaat. Zelfs een vaste ‘scootmobiel vervoeren in auto’ is dan mogelijk  Maar, de keerzijde is dat een grotere auto kopen en aanpassen vaak erg prijzig is. Er zijn gelukkig ook nog andere mogelijkheden, zoals onze Quingo Flyte.

Quingo Flyte scootmobiel, uniek door Flyte station en afstandsbediening

De Quingo Flyte is een volledig opvouwbare scootmobiel. En het aantrekkelijke is dat u deze niet in de auto hoeft te tillen of takelen. Want, de revolutionaire Quingo Flyte scootmobiel rijdt zelfstandig elke personenauto in. Daarbij past hij moeiteloos in automodellen uit de compacte klasse, zoals de Ford Fiësta, Renault Clio of Opel Corsa. ‘Scootmobiel vervoeren in auto’ is met de Quingo Flyte eigenlijk geen punt van overweging meer.

Het bijbehorende Flyte Station plaatst u eenmalig en zonder gereedschap in uw kofferbak. Bij het laden en lossen van de Flyte scootmobiel schuift u de lichtgewicht oprijplaten uit. Vervolgens rijdt u met behulp van uw afstandsbediening de Quingo Flyte scootmobiel in opgevouwen toestand de kofferbak in of uit. Al deze handelingen kosten u slechts 60 seconden. Zoals u ziet lost de Quingo Flyte scootmobiel in feite alle vragen rond ‘scootmobiel vervoeren in auto’ op.

Daarbij staat de Quingo Flyte natuurlijk op 5 wielen. In tegenstelling tot een 3-wielig opvouwbaar model valt u met de Flyte scootmobiel dus niet meer om. Ook de draaicirkel is met 102 cm bijzonder klein. Dit is makkelijk in winkels of als u bij iemand op bezoek gaat. Weinig 3-wielers en geen enkele 4-wieler kunnen de Quingo Flyte scootmobiel op dit punt evenaren. Ook qua actieradius lukt dat niet, want die is met 37 of 54 km verbazingwekkend groot!

Meer weten over ‘scootmobiel vervoeren in auto’? Bel gerust de medewerkers van ons klanten contact centrum. Zij beantwoorden al uw vragen. Ook regelen zij desgewenst vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving. Bel daarom nu gratis 0800 – 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?