Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel met 5 wielen: comfortabel en veilig

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scootmobiel? Die veilig, comfortabel en wendbaar is? Of zoekt u passende accessoires voor uw elektrische voertuig die het gebruik ervan nog fijner en comfortabeler maakt? Lees dan beslist deze informatie over de 5-wiel Quingo die tegemoet komt aan uw persoonlijke voorkeuren.

Scootmobielen kiezen op basis van uw behoeften en wensen

Besluit u een scootmobiel te kopen? U heeft dan de keuze uit diverse modellen met allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Dat kan goed kiezen best lastig maken. Zet daarom allereerst eens uw persoonlijke wensen en behoeften op een rijtje. Zo bepaalt u makkelijker welk model voertuig bij u persoonlijk past. Hieronder een aantal concrete zaken waar u bij de aanschaf van scootmobielen rekening mee moet houden, namelijk:

  • Het comfort
  • De aankoopprijs
  • Het bereik en de snelheid
  • De veiligheid
  • Vaste of opvouwbare scootmobiel
  • De wendbaarheid
  • De garantie

Verder kunt u ook letten op de service van een dealer. Want, heeft uw scootmobiel een mankement? Dan is het fijn en belangrijk als u verzekerd bent van een goede serviceverlening.  Helaas valt service niet in objectieve cijfers uit te drukken. Daarom staat het niet in de lijst. Wij hopen dat de onafhankelijke beoordelingen van Trustpilot u houvast bieden. Ze laten u zien hoe hoog het niveau is van onze service en elke Quingo scootmobiel.

Quingo meerdere jaren uitgeroepen tot ‘Scootmobiel van het Jaar’

Quingo scootmobielen staan bekend om hun veiligheid, wendbaarheid, gebruiksgemak en comfort. Maar, dat niet alleen. Ook de uitstekende service die het moederbedrijf het Vijfde Wiel biedt, is belangrijk. Niet voor niets won het in de afgelopen decennia diverse awards waaronder ‘Scootmobiel van het Jaar’. De gewonnen prijzen zijn mede gebaseerd op ervaringen van gebruikers en de excellente dienstverlening van het Vijfde Wiel. Ook zijn de 5-wiel scootmobielen uitvoerig getest door onafhankelijke bureaus en ISO-gecertificeerd.

Scootmobiel

Dus, vindt u veiligheid, comfort, kwaliteit en een goede service belangrijk? En wilt u graag heel veel jaren duurzaam en onbezorgd scootmobiel rijden? Maak dan eens vrijblijvend kennis met een van de Quingo scootmobielen. Dankzij de unieke Quintell technologie staat de 5-wiel Quingo bekend als de veiligste en meest comfortabele scootmobiel ter wereld.

Gratis proefrit in uw eigen vertrouwde thuisomgeving

Wilt u kennismaken met de mooie kwaliteiten van de 5-wiel Quingo? Vraag dan een gratis proefrit aan. De Quingo-adviseur komt dan persoonlijk bij u thuis langs. Hier kunt u onder begeleiding elk model zelf uitproberen. U kunt kiezen uit de volgende modellen 5-wiel scootmobielen van Quingo:

Ervaar ook het verschil tussen een scootmobiel en een Quingo

Bel voor een vrijblijvende proefrit bij u thuis of gratis brochure: 0800 – 2020 of stuur een e-mail naar contact

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?