Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiele geheel afgestemd naar uw wensen!

ScootmobieleVoor mensen die slecht ter been zijn en een scootmobiele nodig hebben, is er een groot aantal modellen en merken waar zij uit kunnen kiezen. Als u echter op zoek bent naar de comfortabelste en veiligste scootmobiele is Quingo de beste keus.

De scootmobiele van Quingo

Bij het rijden in uw scootmobiele is het van groot belang dat u op de voor u prettigste manier zit. Een goede zithouding voorkomt klachten aan uw rug en gewrichten. Daarom is de scootmobiele van Quingo op alle mogelijke manieren aan te passen en te verstellen.

Waar u bij een andere scootmobiele maar enkele onderdelen kunt instellen, zijn bij de scootmobiele van Quingo alle onderdelen af te stemmen op u als individuele gebruiker. De Quingo scootmobiele is dan ook geschikt voor iedereen met een lichaamslengte tussen 122 en 198 centimeter.

Tijdens het kopen van uw scootmobiele van Quingo bekijken we met u op welke hoogte de zitting en het stuur moeten worden ingesteld. Ook is bij de Quingo scootmobiele de beschikbare beenruimte die u nodig heeft in te stellen. Als gevolg van al deze persoonlijke instelmogelijkheden zult u geen last meer hebben van de vele lichamelijke klachten die andere minder comfortabele scootmobiels kunnen veroorzaken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Quingo scootmobiele u kan bieden!

Ons deskundige team vriendelijke medewerkers staat altijd voor u klaar om u alles te laten weten wat u weten wilt. Neemt u nu geheel vrijblijvend eventjes contact met ons op, graag helpen wij u verder.