Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Aantrekkelijke scootmobielen prijzen

Scootmobielen prijzen

Met een Quingo scootmobiel krijgt u waar voor uw geld

Een scootmobiel kopen is een belangrijke investering. Veel mensen oriënteren zich dan eerst op de prijzen van scootmobielen voor zij tot aanschaf overgaan. Maar, bedenk daarbij ook dat een scootmobiel een investering in uw mobiliteit is. De aanschaf ervan stelt u in staat zelfstandig activiteiten te blijven ondernemen wanneer autorijden, lopen en/of fietsen steeds moeilijker wordt of niet meer gaat. Daarom is het eveneens belangrijk dat de scootmobiel bij u persoonlijk past. Graag vertellen wij u meer over onze 5-wiel Quingo scootmobielen, prijzen, voordelen en uiteraard wat wij voor u kunnen doen.

Scootmobielen, prijzen en uw wensen 

De aanschaf van een scootmobiel is vaak een belangrijke en grote uitgave. Enerzijds bevordert het immers uw mobiliteit en anderzijds hangt er een prijskaartje aan het kopen van een scootmobiel. De hoogte van het prijskaartje is onder andere afhankelijk van hoe veilig, comfortabel en wendbaar uw gewenste scootmobiel is. Maar, dat is nog niet alles. Ook andere factoren als het bereik, de snelheid en de extra accessoires beïnvloeden de prijs evenals het model dat u wenst.

Quingo komt echter tegemoet aan de wensen en eisen van iedereen. Want, het heeft voor ieder individu een scootmobiel ontworpen die volledig bij hem/haar past. Zo omvat het Quingo assortiment compacte en wendbare voertuigen voor gebruik binnen en de kortere afstanden buiten, maar ook handige lichtgewicht, inklapbare scootmobielen om mee op reis te nemen en robuuste, luxe uitvoeringen om lange tochten mee te maken.

Bij Quingo heeft u dus altijd een ruime keuze uit diverse modellen in verschillende prijsklassen. Zodoende kunt u weloverwogen kiezen welk model scootmobiel bij uw voorkeuren aansluit en binnen uw budget past. Want, onze scootmobielen prijzen variëren per model. Vraag voor meer informatie onze gratis brochure en DVD aan en lees alles over de pluspunten van de scootmobiel met vijf wielen.

De voordelen ten opzichte van andere merken scootmobielen

Quingo maakt uitsluitend scootmobielen met 5 wielen. Deze staan onder andere bekend om hun comfort, veiligheid en wendbaarheid. Bovendien voldoen de elektrische voertuigen aan meerdere strenge kwaliteitseisen en zijn ISO gecertificeerd. De Quingo 5-wiel scootmobielen steken dan ook met kop en schouder boven de 3- en 4-wiel scootmobielen uit en bieden u een aantal aantrekkelijke voordelen. Want, Quingo scootmobielen zijn:

Veiliger

Uw veiligheid is gewaarborgd met een Quingo scootmobiel. Ongeacht op welk soort ondergrond u rijdt met het elektrische voertuig. Want, dankzij de vijf wielen biedt het een ongekende stabiliteit en veiligheid. Daar waar u met een 3-wiel scootmobiel een redelijke kans loopt om te vallen, is kantelen met een 5-wiel Quingo vrijwel onmogelijk. Zowel bij het nemen van een scherpe bocht als het op- en afrijden van stoepjes ligt de 5-wiel altijd stabiel op de weg.

Comfortabeler

Of u nu klein bent of juist erg lang op een Quingo scootmobiel zit u altijd comfortabel. Want, zowel het stuur als de voetensteunen zijn verstelbaar, zodat u altijd de meest comfortabele zit kunt instellen. Bij een 4-wiel scootmobiel is dat niet mogelijk. U wordt dan gedwongen uw benen in één stand te houden. Door deze slechte beenpositie worden ook uw rug- en heuphouding in een verkeerde stand gebracht en dat kan leiden tot vervelende klachten.

Wendbaarder

Ook de draaicirkel van de Quingo scootmobielen is veel kleiner dan die van de 4-wiel scootmobielen. Dat is fijn, want dat maakt de 5-wiel scootmobielen zeer wendbaar. Zeker in kleine ruimtes als winkels, supermarkten en verzorgingstehuizen is dat een uitkomst. Daar zijn de gangpaden doorgaans smal.

Kortom, dankzij deze voordelen bieden alle Quingo scootmobielen u heel veel gebruiksgemak en rijplezier. Het is dan ook niet voor niets dat diverse modellen 5-wiel scootmobielen meerdere jaren achtereen zijn uitgeroepen tot ‘Scootmobiel van het Jaar’.

Scootmobiel prijzen en vergoeding gemeente 

Overweegt u een scootmobiel te kopen, maar schrikt u van de prijzen? Weet dan dat u eventueel recht heeft op een financiële vergoeding van de gemeente voor de aankoop van een scootmobiel. Want, neemt uw mobiliteit sterk af en kunt u geen gebruik meer maken van de vervoersmogelijkheden in uw gemeente? Dan kunt u voor het kopen van bijvoorbeeld een 5-wiel Quingo in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb) via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

En bekostigt u de aanschaf van uw Quingo scootmobiel met een pgb? Dan drukt dat de scootmobiel prijs uiteraard aanzienlijk terwijl u wel de beschikking krijgt over een veilige en comfortabele 5-wiel Quingo. En natuurlijk gelden er  regels om een scootmobiel met een pgb aan te vragen. Quingo ondersteunt u graag gratis bij uw pgb-aanvraag via de Wmo als u kiest voor een Quingo scootmobiel. Mail voor meer informatie naar info@quingo.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via: 0800 – 2020.

Ontvang persoonlijk advies thuis over onze scootmobielen en prijzen 

Wenst u meer informatie over onze scootmobielen, prijzen en uw persoonlijke mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis proefrit bij u thuis. Onze ervaren adviseurs komen dan bij u thuis langs. Zij inventariseren uw wensen en adviseren u over welke 5-wiel scootmobiel bij u persoonlijk past en ook wat de Quingo scootmobiel prijzen zijn. Uiteraard nemen de adviseurs enkele modellen mee waarop u onder begeleiding kunt proefrijden. Zo ervaart u aan den lijve welke Quingo tegemoetkomt aan uw wensen en behoeften.

Van één ding kunt u zeker zijn. U krijgt voor de scootmobielen prijzen die Quingo hanteert absoluut waar voor uw geld. Alle Quingo scootmobielen zijn vervaardigd van materialen van hoge kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd? Bel dan nu voor een gratis brochure of vrijblijvende afspraak naar 0800 – 2020 of mail ons via onze contactpagina.

 

 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?