Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Aantrekkelijke scootmobielen prijzen

Scootmobielen prijzen

Met een Quingo scootmobiel krijgt u waar voor uw geld

Het kopen van een scootmobiel is een belangrijke investering. Veel mensen kijken dan ook eerst naar de scootmobielen prijzen, voordat ze tot aanschaf van een scootmobiel overgaan. Maar dat is juist niet de verstandigste beslissing, want u moet niet vergeten dat het kopen van een scootmobiel de vervanging is van uw fiets, auto en in de meeste gevallen zelfs van uw benen. Het is dan ook heel belangrijk dat de scootmobiel aan al uw wensen en behoeften voldoet en dat u kunt rekenen op een excellente service.

Scootmobielen prijzen en uw wensen

Aan elke scootmobiel hangt een prijskaartje en dat is logisch. De hoogte van het prijskaartje hangt af van de mate waarin uw scootmobiel veilig, comfortabel en wendbaar is. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast spelen ook het bereik en de snelheid van de scootmobiel een grote rol in het verhaal. Quingo heeft met al uw eisen rekening gehouden en voor ieder individu een scootmobiel ontworpen die volledig bij hem / haar past. Elke Quingo 5-wiel scootmobiel model heeft zijn eigen functies en mogelijkheden en steekt met kop en schouders boven de 3 wiel- en 4-wiel scootmobielen uit. De scootmobielen prijzen variëren per model, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de scootmobiel modellen die volledig aan uw wensen voldoen en binnen uw budget past.

De voordelen ten opzichte van andere merken scootmobielen

Quingo maakt uitsluitend scootmobielen met 5 wielen. De scootmobielen prijzen variëren per model. Een 5-wiel scootmobiel biedt veel voordelen t.o.v. scootmobielen met drie of vier wielen. De Quingo scootmobiel is veiliger, comfortabeler en wendbaarder.

Veiligheid: Op welk soort ondergrond u ook met uw Quingo scootmobiel rijdt, uw veiligheid is verzekerd. Zelfs in situaties waarin andere scootmobielen mogelijk kunnen omvallen. Daar waar u met een 3 wieler een redelijke kans heeft om te vallen, is omvallen met een Quingo scootmobiel vrijwel onmogelijk.

Comfortabel: Of u nu klein bent of juist erg lang op een Quingo scootmobiel zit u altijd comfortabel. Het volledig verstelbare stuur en de voetsteunen zorgen, dat u altijd de meest comfortabele zit kan instellen. Dat is bij een 4-wiel scootmobiel niet mogelijk, daar wordt u gedwongen uw benen in één stand te houden. Door de slechte beenhouding worden ook uw rug- en heuphouding in een verkeerde stand gebracht, wat kan leiden tot allerlei vervelende klachten.

Wendbaarheid: Ook de draaicirkel van de Quingo scootmobielen is veel kleiner dan die van de 4-wiel scootmobielen. Dit is in het bijzonder een uitkomst in kleine ruimtes zoals winkels, supermarkten en verzorgingstehuizen, omdat de gangpaden daar doorgaans smal zijn.

Vakkundig advies en informatie over scootmobielen prijzen

Wilt u een scootmobiel aanschaffen, maar weet u niet wat de beste keuze voor u is? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor advies en een gratis proefrit. Onze deskundige scootmobiel adviseur zal samen met u naar uw persoonlijke behoeften en wensen kijken. De adviseur kan u alles vertellen over de verschillende Quingo modellen en de scootmobielen prijzen. Voor informatie of een gratis proefrit kunt u ons bereiken op 0800 – 2020 of het contactformulier op onze website invullen.

Van één ding kunt u zeker zijn. U krijgt voor de scootmobielen prijzen die Quingo hanteert absoluut waar voor uw geld. Alle Quingo scootmobielen zijn vervaardigd van materialen van hoge kwaliteit.