Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobielen waar comfort en veiligheid centraal staan

De gezondheidszorg staat in ons land, ondanks de bezuinigingen, nog steeds op een hoog niveau. Mensen worden hierdoor gemiddeld steeds ouder en kunnen langer genieten van hun pensioen. Mede om deze reden neemt de vergrijzing van de bevolking de komende jaren sterk toe. Veel ouderen krijgen in de loop der tijd te maken met een beperking van hun mobiliteit, waardoor zij steeds afhankelijker worden van familie en vrienden wanneer zij ergens naar toe willen gaan. Dat voelt voor veel mensen niet goed en is ook niet nodig, want scootmobielen geven u uw zelfstandigheid en vrijheid volledig terug. Scootmobielen zijn namelijk unieke vervoermiddelen. U kunt scootmobielen namelijk zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Belangrijk is, dat u uit het aanbod scootmobielen de juiste kiest.

Scootmobielen

Aanbod scootmobielen merken in Nederland is groot

Omdat steeds meer mensen de voordelen van scootmobielen ontdekken neemt het aantal verkochte scootmobielen jaarlijks sterk toe. Dat geldt ook voor het aantal scootmobielen merken dat vandaag de dag te koop is en soms met kortingen tot wel 30% wordt aangeboden. Hoe weet u welke scootmobiel het beste bij u past? Niet de prijs is bepalend, maar uw persoonlijke wensen en behoeften! Wanneer u comfort, veiligheid, kwaliteit en service belangrijk vindt, zijn de scootmobielen van Quingo een uitkomst voor u. De Quingo scootmobielen staan in de markt bekend om hun veiligheid, wendbaarheid, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, comfort en de excellente service die het moederbedrijf Vijfde Wiel biedt. Van een Quingo scootmobiel kunt u vele jaren duurzaam gebruik maken.

Meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot scootmobielen van het jaar

De scootmobielen van Quingo scootmobielen zijn o.a. dankzij hun stabiliteit, wendbaarheid en gebruiksgemak meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot scootmobielen van het jaar. En daar zijn wij trots op. U kunt voor de volgende Quingo scootmobielen modellen kiezen:

  • Quingo Compact scootmobielen
  • Quingo Air scootmobielen
  • Quingo Classic scootmobielen
  • Quingo Flyte scootmobielen
  • Quingo Plus scootmobielen
  • Quingo Vitess scootmobielen
  • Quingo Toura scootmobielen

Ervaar het verschil tussen een scootmobiel en een Quingo

Bel voor een vrijblijvende proefrit bij u thuis of gratis brochure: 0800 – 20 20 of stuur een e-mail naar contact