Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Meerdere jaren uitgeroepen tot scootmobiels van het jaar

Scootmobiels van de hoogste kwaliteit en excellente service

Wanneer u voor het eerst een keuze moet maken uit het aanbod scootmobiels in Nederland en België, dan zult u ontdekken dat het aanbod scootmobiels overweldigend is. Hoe weet u welk(e) merk(en) scootmobiel(s) voor u geschikt zijn en welk scootmobiel merk het beste bij u past? Moet u kiezen voor een 3, 4 of 5 wiel scootmobiel en waarom zijn er zulke grote prijsverschillen tussen de verschillende merken scootmobiels? Zo worden er scootmobiels aangeboden met kortingen tot wel 30%. Wat is bepalend voor de keuze van uw scootmobiel? Het enige wat telt zijn: Uw persoonlijke wensen en behoeften.

Scootmobiels

Uw scootmobiel moet als het ware gegoten zitten en rijden, omdat een scootmobiel uw auto, fiets of zelfs uw benen vervangt. Bovendien moet u de zekerheid hebben, dat u er zonder problemen vele jaren duurzaam gebruik van kunt maken en in geval van calamiteiten de garantie heeft dat u kunt rekenen op een excellente service en onderhoud. Wanneer u hiervoor kiest, komt u ook uit bij een van de 5 wiel scootmobiels modellen van Quingo scootmobielen. Meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot de scootmobiels van het jaar. De uitzonderlijk hoge kwaliteit van de Quingo scootmobiels maakt het mogelijk om al uw persoonlijke wensen en behoeften waar te maken.

Maatwerk scootmobiels voor een marktconforme prijs

Quingo biedt haar scootmobiels niet met hoge kortingen aan, maar gaat volledig voor een maatwerk scootmobiel die volledig aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoet. En dankzij de zeer hoge kwaliteit van materialen en de nieuwste technieken die wij op onze scootmobiels toepassen kunnen wij u dat ook volledig aanbieden. Zo zijn de scootmobiels van Quingo scootmobielen de enige scootmobiels met 5 wielen en zijn onze scootmobiels bijzonder veilig en stabiel dankzij onze unieke Quintell – technologie. De scootmobiels staan in de markt bekend om hun veiligheid, wendbaarheid, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, comfort en de excellente service die het moederbedrijf Vijfde Wiel biedt.

Ervaar het verschil tussen een scootmobiel en een Quingo

Ervaar zelf het verschil tussen scootmobiels van andere merken en scootmobiels van Quingo. Als u voor een van de scootmobiels van Quingo kiest krijgt u een maatwerk scootmobiel van topkwaliteit voor een marktconforme prijs. Quingo scootmobiels kent 7 modellen te weten: Compact scootmobiels, Quingo Air scootmobiels, Quingo Classic scootmobiels, Quingo Flyte scootmobiels, Quingo Plus scootmobiels, Quingo Vitess scootmobiels en Quingo Toura scootmobiels. Al deze scootmobiels kunnen indien noodzakelijk in onze gespecialiseerde werkplaats tot in detail worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Bel voor een vrijblijvende proefrit bij u thuis of gratis brochure: 0800 – 20 20 of stuur een e-mail naar contact