Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobil biedt u ongekende mogelijkheden!

Voor een kwalitatief hoogwaardige en duurzame scootmobil bent u van harte welkom bij Quingo. Wij bieden u diverse modellen van de comfortabele 5 wiel scootmobil. Zo heeft u onder meer de keuze uit verschillende snelheden en klassen van de scootmobil.

Laat de scootmobil u overtuigen!

Wij zijn zo zeker van de kwaliteiten van onze scootmobil, dat wij het aan de scootmobil zelf overlaten om u te overtuigen. U kunt online een gratis proefrit bij u thuis aanvragen. Uiteraard is de adviseur er om u een vakkundige demonstratie te geven en te voorzien van informatie en advies wanneer u dat nodig heeft.

Diverse modellen van de scootmobil

Het is belangrijk dat uw scootmobil goed bij u past, en smaken verschillen. Daarom bieden wij u diverse modellen van de scootmobil, als de Toura, Vitess en de Classic. Wij zijn er om u te adviseren, maar de keuze blijft uiteraard altijd bij u.

Een scootmobil met vijf wielen

Iedere Quingo scootmobil heeft vijf wielen. Dit zorgt voor een grotere veiligheid en een ruimere bewegingsvrijheid. Wij vertellen u graag meer over de voordelen. Vraag een afspraak aan of neemvrijblijvend contact met ons op.