Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

5 wielen onder elke Quingo scotmobiel

Zoekt u een scotmobiel die u op een veilige manier overal naar toe brengt? Dan bent u bij Quingo precies aan het juiste adres. Geen enkel ander merk scotmobiel biedt zoveel veiligheid en comfort als Quingo. Dit komt door het 5e wiel, dat onder elke Quingo is gemonteerd.

Omvallen met uw scotmobiel behoort tot het verleden

Quingo scotmobielJa, u leest het goed. Een scotmobiel met vijf wielen klinkt in eerste instantie misschien wat vreemd. Maar bij nadere beschouwing ziet u direct hoe innovatief onze modellen zijn. Twee van de vijf wielen doen namelijk aan de voorzijde dienst als stabiliserend steunwiel. Aan de linker- en rechterkant vergezellen zij het centrale voorwiel. Zo neemt u met de scotmobiel van Quingo moeiteloos stoepranden en scherpe bochten, zonder het risico dat u omvalt. Steeds passen de stabiliserende voorwielen zich aan de hellingshoek aan. Toch behoudt u door het centrale voorwiel de mogelijkheid om met uw scotmobiel in alle situaties uiterst scherp en nauwkeurig te manoeuvreren. Een model met vier wielen kan op geen enkele manier tippen aan deze mate van flexibiliteit.

Ontspannen rijden op de Quingo scotmobiel

Maar niet alleen qua veiligheid scoren de scootmobielen van Quingo zeer hoog. Ook het zitcomfort van de Quingo scotmobiel is ongeëvenaard. Ergo- en fysiotherapeuten bevestigen dit en zelf merkt u direct het verschil door de 80 procent meer beenruimte die u heeft. Uw benen bevinden zich op de Quingo in de beste anatomische rijpositie, terwijl u geniet van de verstelbare zitting en rugleuning van uw fauteuil. Tel daar de verstelbare voetsteunen en het praktisch geplaatste mandje op de Quingo scotmobiel bij op en u beseft dat rijden op dit vervoermiddel gelijk staat aan ontspannen genieten.

Optimale begeleiding door ons klanten team

De uiterst comfortabele scootmobielen van Quingo zijn niet alleen veel veiliger dan een 3 of 4-wielig model, ook de levering van onze scootmobielen is met optimale zorg omgeven. Om te beginnen kunt u een proefrit op onze scotmobiel afspreken in uw eigen omgeving. Bevalt dit zodanig dat u tot aanschaf besluit, dan staat een compleet klanten contact centrum voor u klaar. Hier helpen de medewerkers u met de ANWB verzekering en ANWB pechhulp en bereiden zij samen met u de uitlevering van uw scotmobiel voor. Deze uitlevering wordt door een gecertificeerde Quingo scotmobiel monteur gedaan. Ook voor noodzakelijk onderhoud en mogelijke reparaties aan uw scotmobiel, bent u bij het servicecentrum aan het juiste adres. Onze Quingo scotmobiel monteur komt vanzelfsprekend bij u aan huis.

Wilt u meer weten over de 5-wiel scotmobiel van Quingo? Bel dan 0800 – 2020 of vul het contactformulier in op quingo.nl. Ook kunt u gelijk een brochure aanvragen of een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving.