Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo’s snelle scootmobiel, voor wie verder wil!

Een snelle scootmobiel is zeer prettig, zeker wanneer u vaak langere afstanden aflegt. Door gebruik te maken van een snelle scootmobiel kunt u altijd binnen relatief korte tijd ter plaatse zijn wanneer het nodig is.

Ervaar de snelle scootmobiel zelf

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de aanschaf van een snelle scootmobiel. Daarom zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u aanschaft. Onze adviseurs bezoeken u aan huis met de snelle scootmobiel, zodat deze niet alleen goed gedemonstreerd kan worden, maar ook door u ervaren kan worden tijdens de proefrit. Vul uw gegevens online in en wij nemen spoedig contact met u op.

Een snelle scootmobiel ook handig in kleinere ruimten

Een snelle scootmobiel is ideaal voor het afleggen van langere afstanden. Toch kan een snelle scootmobiel juist problemen opleveren in kleinere ruimten. Bij de Quingo is dat niet het geval. Alle prachtige eigenschappen als, stabiliteit, wendbaarheid, optimale lichaamshouding en veiligheid zijn ook op onze snelle scootmobiel van toepassing. En voor wat betreft de snelheid…, voor binnen zit er een snelheidsbegrenzer op!

Snelle Scootmobiel

Geniet ervan!

Wilt u genieten van de vele voordelen van een snelle scootmobiel, of heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een bezoek van onze adviseur kunt u ook gebruik maken van het online formulier.