Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Als een vorst op de Quingo Toura2 scootmobiel

Gaat uw belangstelling uit naar de snelste scootmobiel? Dan zoekt u vast een scootmobiel voor veelvuldig gebruik. Een scootmobiel waarmee u moeiteloos korte en lange afstanden aflegt, zonder zorgen omtrent de actieradius tijdens het gebruik. Natuurlijk vindt u bij Quingo zo’n schitterend en snel model, namelijk de Quingo Toura2. Op deze scootmobiel rijdt u rond als een vorst, zelfs uw auto hoeft eigenlijk niet meer het parkeervak uit.

Heerlijk comfort en formidabele actieradius

De Quingo Toura2 kenmerkt zich door een heerlijk comfort. Niet alleen is dit model snel, maar het heeft ook de meest ergonomische fauteuil. Uw zithouding is comfortabel en eveneens krijgt uw hoofd voldoende steun. Tijdens lange ritten wordt u niet gauw moe en in de bochten ervaart u voldoende zijdelingse steun. Behalve een hoge snelheid heeft de Toura2 tevens een formidabele actieradius van 88 kilometer. Dus met onze snelste scootmobiel hoeft u niet gauw te twijfelen of u nog voldoende reikwijdte heeft. Bovendien laadt u de accu eenvoudig weer op als hij een keertje leeg is.

Snelste scootmobiel met actief stabiliteitssysteem

De Quingo Toura2 heeft vervolgens een prettige lengte van maar liefst 1,32 meter. De verlichting aan de voorzijde is aangebracht op 2 niveaus, waardoor uw voertuig ook tussen hekjes en struiken voldoende zichtbaar blijft. Natuurlijk staat de Quingo Toura2 op 5 wielen. Dit zorgt voor maximale stabiliteit in elke bocht. Neemt u de bochten nogal scherp? Dan valt onze snelle scootmobiel nog steeds niet om. Hiervoor zorgt het gepatenteerde Quintell systeem, dat automatisch het linker- en rechtervoorwiel activeert. Probeert u dit met een 3-wielig model vooral niet uit!

Scherp bochtenwerk en de juiste zithouding

Natuurlijk biedt onze snelle en robuuste Toura2 tevens een ergonomische zithouding waar Quingo zo bekend om staat. U plaatst de voeten boven de twee voorwielen aan de linker- en rechterzijde. Uw zithouding is op deze wijze ergonomisch het meest verantwoord. Vergelijkt u dit met de zithouding op een 4-wielig model? De verschillen zijn dan groot. Voor uw voeten heeft u op een 4-wieler weinig plaats, want u zet deze met de benen recht naar beneden neer. Een houding waarin u al heel gauw vermoeid raakt. Ook het bochtenwerk van onze snelste scootmobiel is in vergelijking met de 4-wieler veruit superieur. Een 4-wieler neemt de bochten erg ruim, de Quingo Toura2 scootmobiel daarentegen stuurt met het centrale middenwiel bijzonder scherp.

Probeer hem gewoon zelf uit!

Misschien overweegt u om eens kennis te maken met onze snelste scootmobiel. Op het klanten contact centrum ligt de gratis brochure voor u klaar. Wilt u zelf ervaren hoe de scootmobiel zich in de praktijk gedraagt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in uw eigen woonomgeving. Bel ons gratis op: 0800- 2020. Onze Quingo-adviseur komt zo snel mogelijk met de Quingo Toura2 naar u toe.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?