Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Als een vorst op de Quingo Toura 2 scootmobiel

Gaat uw belangstelling uit naar de snelste scootmobiel? Dan zoekt u vast een scootmobiel voor veelvuldig gebruik. Een scootmobiel waarmee u moeiteloos korte en lange afstanden aflegt, zonder zorgen omtrent de actieradius tijdens het gebruik. Natuurlijk vindt u bij Quingo zo’n schitterend model. De snelste scootmobiel is de Quingo Toura 2. Op deze scootmobiel rijdt u rond als een vorst, zelfs uw auto hoeft eigenlijk het parkeervak niet meer uit.

Heerlijk comfort en formidabele actieradius

De Quingo Toura 2 kenmerkt zich door heerlijk comfort. Niet alleen is dit model de snelste scootmobiel, ook heeft hij de meest ergonomische fauteuil. Uw zithouding is comfortabel en ook uw hoofd krijgt voldoende steun. Tijdens lange ritten wordt u niet gauw moe en ook in bochten ervaart u voldoende zijdelingse steun. Niet alleen de snelheid van deze scootmobiel is hoog, ook de actieradius is met 88 kilometer formidabel. Met onze snelste scootmobiel hoeft u niet gauw te twijfelen of u nog voldoende reikwijdte heeft. Bovendien laadt u de accu eenvoudig weer op als hij een keertje leeg is.

Snelste scootmobiel met actief stabiliteitssysteem

De Quingo Toura 2 heeft een prettige lengte van maar liefst 1,32 meter. De verlichting aan de voorzijde is aangebracht op 2 niveaus, waardoor uw voertuig ook tussen hekjes en struiken voldoende zichtbaar blijft. Natuurlijk staat de Quingo Toura 2 op 5 wielen. Dit zorgt voor maximale stabiliteit in elke bocht. Neemt u de bochten nogal scherp, dan valt onze snelste scootmobiel nog steeds niet om. Hiervoor zorgt het gepatenteerde Quintell systeem, dat automatisch het linker- en rechtervoorwiel activeert. Probeert u dit met een 3-wielig model vooral niet uit!

Scherp bochtenwerk en de juiste zithouding

Natuurlijk biedt onze snelste scootmobiel ook de ergonomische zithouding waar Quingo zo bekend om staat. U plaatst de voeten boven de twee voorwielen aan de linker- en rechterzijde. Uw zithouding is op deze wijze ergonomisch het meest verantwoord. Vergelijkt u dit met de zithouding op een 4-wielig model, dan zijn de verschillen groot. Voor uw voeten heeft u op een 4-wieler weinig plaats, u zet ze met de benen recht naar beneden neer. Een houding waarin u al heel gauw vermoeid raakt. Ook het bochtenwerk van onze snelste scootmobiel is ten opzichte van de 4-wieler veruit superieur. Een 4-wieler neemt zijn bochten erg ruim, de Quingo Toura 2 scootmobiel stuurt met het centrale middenwiel bijzonder scherp.

Probeer hem gewoon zelf uit!

Misschien overweegt u om eens kennis te maken met onze snelste scootmobiel. Op het klanten contact centrum ligt de gratis brochure voor u klaar. U belt er met het gratis telefoonnummer naartoe en kunt direct aan onze medewerker uw vragen stellen. Bent u ook benieuwd hoe de snelste scootmobiel zich in de praktijk gedraagt? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in uw eigen omgeving. Onze Quingo scootmobiel adviseur komt zo snel mogelijk met de Quingo Toura 2 naar u toe.