Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo, het toonbeeld van innovatie

Een zeer toepasselijke naam voor de organisatie die de meest innovatieve scootmobiel van Nederland importeert. Het Vijfde Wiel BV brengt in Nederland de Quingo scootmobiel op de markt. Deze scootmobiel wordt gemaakt in de plaats Bedfordshire in Groot-Brittannië. Van producten uit Groot-Brittannië is bekend, dat zij hoog scoren op het gebied van innovativiteit. De Quingo scootmobiel is hier het perfecte voorbeeld van, want geen enkele scootmobiel wordt op 5 wielen gebouwd.

Hoofdkantoor in Oirschot

Het Vijfde Wiel BV heeft haar hoofdkantoor in het Nederlandse Oirschot. Hier bevindt zich het centrale servicemagazijn en is het Nederlandse klanten contact centrum gevestigd. Vanuit het hoofdkantoor in Oirschot worden de ontwikkelingen in Groot-Brittannië op de voet gevolgd. Vindt er vernieuwing van de modellen plaats of is er ander nieuws, dan wordt in Oirschot de bediening van de Nederlandse markt direct hierop aangepast.

Professioneel klanten contact centrum

Het Vijfde Wiel BV presenteert zich aan de markt onder de naam Quingo. Elke dag is het Quingo hoofdkantoor bereikbaar onder het gratis telefoonnummer 0800-2020. Hier zitten zorgvuldig getrainde medewerkers klaar om alle vragen van klanten professioneel te beantwoorden. Ook worden hier de afspraken gemaakt voor het verzorgen van een proefrit in de eigen omgeving van de klant. Wordt door een Quingo rijder verzocht om een serviceafspraak, dan is het klanten contact centrum van het Vijfde Wiel BV ook hiervoor de aangewezen plaats.

Veiligheid, stabiliteit en zitcomfort

Dat het Vijfde Wiel BV gelooft in haar producten, mag ook blijken uit de nieuwe website die onlangs in België is geopend. De serviceorganisatie gaat hiermee internationaal en lift dus mee op de populariteit van haar scootmobielen. Steeds wordt het verschil benadrukt tussen de Quingo en een scootmobiel op slechts 3 of 4 wielen. Een 3 wieler mist de stabiliteit in bochten die de Quingo scootmobiel juist wel bezit. Een 4 wieler valt misschien niet zo gauw om, maar neemt door de 4 grote wielen de bochten veel te ruim. Het Vijfde Wiel BV benadrukt daarbij ook de geforceerde zit op dit type, omdat vooraan op een 4 wieler de plaats voor de voeten ontbreekt.

Stel gerust uw vragen

Het Vijfde Wiel BV is de Nederlandse importeur van alle bestaande Quingo modellen. De complete reeks die loopt van de uitneembare Quingo Air tot ‘King of the Road’ de Quingo Toura 2 staat klaar in het magazijn. De medewerkers van het klanten contact centrum zijn in staat om vragen over deze scootmobielen tot in detail te beantwoorden. Want dat is de kracht van het mobiliteitsconcept dat het Vijfde Wiel BV biedt: onze klanten worden in de eigen omgeving altijd van A tot Z geholpen!