Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De vouwscootmobiel: de oplossing voor in de auto

De vouwscootmobiel is de ideale oplossing als u met de auto op pad gaat en vanwege mobiliteitsproblemen niet zonder scootmobiel kunt. Met de juiste vouwscootmobiel bent u van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is de opvouwbare scootmobiel niet alleen handig in de auto, maar ook als u klein behuisd bent. Doordat de scootmobiel heel simpel is in te klappen, neemt hij maar weinig plek in beslag.

Vouwscootmobiel

De vouwscootmobiel met vijf wielen

Quingo levert uitsluitend scootmobielen met vijf wielen. De twee extra voorwielen aan de voorzijde van de scootmobiel zorgen voor de stabiliteit. Omdat de voetsteunen boven deze wielen zitten kunt u uw voeten comfortabel naast het stuur plaatsen. De voetsteunen zijn volledig verstelbaar en hierdoor is de 5-wiel scootmobiel geschikt voor alle lengtes en heeft u dus altijd de meest comfortabele en ergonomische zithouding. Dus ook voor nog meer veiligheid ten opzichte van de 3 en 4 wiel scootmobiel.

De 3, 4 en 5 wiel scootmobielen hebben aan de achterzijde twee aandrijfwielen. De 3 wiel heeft maar één stuurwiel aan de voorzijde wat zorgt voor minder stabiliteit. De 4 wiel scootmobiel heeft wel 2 stuurwielen aan de voorzijde en staat een stuk steviger en stabieler op de weg dan een 3-wieler. Echter op gebied van comfort en wendbaarheid kan een 4 – wiel scootmobiel niet tippen aan de 5-wiel vouwscootmobiel.

Opvouwbaar en toch veilig, comfortabel en wendbaar

Het summum onder de vouwscootmobielen is de Quingo Flyte. Deze unieke scootmobiel is in 2015 uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar. Hij is misschien wat kleiner en minder robuust dan de vaste scootmobiel, maar hij is wel net zo comfortabel en heel handig om mee te nemen in de auto. Via de speciale oprijplaat van het Flyte Station kunt u deze unieke vouwscootmobiel via een afstandsbediening zelf de auto in- en uit laten rijden. Het Flyte station is eenvoudig en zonder aanpassingen in nagenoeg elke auto, dus ook in een kleine, te bevestigen. Ook de bediening is heel simpel en voor iedereen geschikt.

Gratis proefrit bij u thuis

U hoeft geen inspanningen te doen om naar ons toe te komen, want onze scootmobiel adviseurs komen gewoon bij u thuis. In uw vertrouwde huiselijke omgeving kunt u dan vrijblijvend verschillende modellen uitproberen en zelf ervaren hoe de Quingo scootmobielen rijden. U kunt op uw gemak ervaren hoe u de bijzondere vouwscootmobiel van Quingo via een afstandsbediening in- en uit laten rijden. Voor een gratis brochure of vrijblijvende proefrit kunt u bellen naar 0800 – 2020 of het contactformulier invullen via onze website.