Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo-klant-vertelt-scootmobiel-toura

Meneer Borchert op pad met zijn Quingo Toura scootmobiel.

Zo noemt meneer Borchert zijn Quingo Toura scootmobiel in onze meest recente klantenfilm. Waarom rijdt hij scootmobiel? En… wat maakt Quingo tot zijn favoriet? Maak kennis.

Borchert vertelt in Quingo-klantenfilm

In deze klantenfilm gaan we mee met meneer Borchert. Wij spreken hem thuis en volgen hem tijdens zijn dagelijkse bezigheden. Voor zijn mobiliteit buitenshuis is hij afhankelijk van de scootmobiel.

Hij licht onder andere toe waarom en hoe hij ertoe is gekomen om pakweg 2,5 jaar geleden te kiezen voor een Quingo. Zeker is: hij is superblij met zijn keuze.

U ziet hoe Borchert in de ochtend met zijn scootmobiel op pad gaat om zijn dagelijkse boodschappen te doen. ’s Middags bezoekt hij met zijn Toura vrienden in de nabije omgeving. Ongeacht wat voor weer het is. “Ik ga door weer en wind”, vertelt hij fier. Regen en sneeuw trotseert hij.

Borchert over dienstverlening Quingo

Uiteraard zoomen wij ook in op wat Quingo zoal biedt. Borchert vertelt daar frank en vrij over. Hij is niet alleen tevreden over het rijcomfort en de stabiliteit van de 5- wiel, maar zeker ook de service. Want, daar maakte hij onder andere kennis mee toen hij na enkele weken z’n scootmobiel “in de prak reed”.

Meer klantenfilms Quingo

De film met Borchert staat niet op zich. Regelmatig filmen wij klanten over waarom zij een scootmobiel kopen. De voordelen die het hun biedt, waarvoor zij hun scootmobiel gebruiken en uiteraard: wat de doorslag geeft bij de definitieve keuze voor en Quingo. U kunt deze films bekijken via de rubriek video’s.

Wilt u meer weten over de 5-wiel Quingo scootmobiel? U kunt gratis een informatiepakket aanvragen, inclusief DVD. Via ons contactformulier of bel: 0800-2020. Voor een vrijblijvende proefrit of demonstratie aan huis!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?