Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
veiligheidsproducten scootsee en seeme zichtbaar op uw scootmobiel

Bent u goed zichtbaar op uw scootmobiel in het verkeer? Dat draagt bij aan uw veiligheid. Daarom aandacht voor twee veiligheidsproducten – SeeMe en Scootsee – die zorgen dat scootmobielen goed worden gezien én dus opvallen in het verkeer.

Zichtbaarheid scootmobiel is van belang

Gaat u op pad met uw scootmobiel? Het is dan belangrijk dat u goed zichtbaar bent voor de andere weggebruikers. Want gaat het schemeren, flink regenen of wordt het mistig? Dan bestaat de kans dat andere weggebruikers u niet bijtijds zien. En dat kan verkeersrisico’s met zich meebrengen.

Vandaar ook het advies om altijd te zorgen voor een goed werkende verlichting. Maar, dat niet alleen. Ook wordt aangeraden een reflecterend hesje over de stoel van uw scootmobiel te hangen. Op zich een praktische oplossing, maar verre van ideaal. Vaak zijn de hesjes niet specifiek voor de scootmobiel gemaakt, passen zodoende niet goed en raken makkelijk los. Inmiddels zijn er echter enkele alternatieven op de markt, zoals: SeeMe en ScootSee.

Goed zichtbaar op uw scootmobiel: SeeMe en Scootsee

Zowel SeeMe als Scootsee brengen zichtbaarheidsmiddelen op de markt speciaal bestemd voor scootmobielen. De veiligheidsproducten zorgen dat u als bestuurder van een scootmobiel goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers en dus veiliger deelneemt aan het verkeer.

SeeMe

Dit zijn universele zichtbaarheidsproducten speciaal ontworpen voor de scootmobiel. De SeeMe-serie bestaat uit een reflecterende rugscherm, herkenbaar aan z’n ronde vorm. Een elastisch, oranje hoesje voor de neksteun met reflectiestrepen. En tot slot is er een hoes voor uw mandje. Daarmee onttrekt u de inhoud van uw mandje aan het zicht (voorkomt diefstal) en houdt u de inhoud droog.

Zowel het rugreflectiescherm als de hoezen zijn eenvoudig te bevestigen, zijn weerbestendig en zorgen voor meer rijcomfort. Verder zijn de SeeMe-producten Fair Wear geproduceerd, zodat iedereen gezien wordt, ook de mensen die SeeMe maken.

 Scootsee

Dit is een veiligheidshoes die over de rugleuning van de scootmobiel gaat. Het unieke is dat u deze zelf kunt samenstellen. Dat geldt zowel voor de zitting- als de rugzijde van de hoes.

U heeft daarbij de keuze uit diverse opvallende kleuren, afbeeldingen of een eigen ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld de maximumsnelheid van de scootmobiel toevoegen met een afbeelding. Bent u slechthorend? Dan kunt u een ‘SH bord’ op de hoes plaatsen. Ook is het mogelijk het logo van uw scootmobielclub op de hoes te zetten. Kortom, u kunt naar hartenlust combineren.

De Scootsee-hoezen zijn een 100% Nederlands product en zijn leverbaar in drie verschillende varianten. Een hoes voor de hoofdsteun, een hoes voor een hoge rugleuning en een hoes voor een lage rugleuning.

Meer info over de veiligheidshoezen? 

Heeft u interesse in de genoemde veiligheidsproducten? Surf dan naar SeeMe en Scootsee voor meer informatie en de prijzen. De genoemde veiligheidsmiddelen passen zonder problemen op alle modellen Quingo scootmobielen.

 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?