Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

demontabele Quingo Air scootmobiel zwaarste onderdeel

Volledig gedemonteerde Quingo Air scootmobiel. In het midden het onderdeel dat het zwaarst weegt: 26.8 kg.

De Quingo Air is volledig te demonteren en makkelijk mee te nemen in een auto. Wenst u dat? Dan vraagt u zich vast af: hoeveel weegt het zwaarste onderdeel van de demontabele scootmobiel?

Gewicht Quingo Air

Eenmaal gedemonteerd telt de Quingo Air scootmobiel 6 onderdelen, zoals u op de foto kunt zien. Een stoel, 2 accu’s, mandje, achterste deel met 2 wielen en het voorste deel. Deze bestaat uit een stuur, 3 wielen en voetplaat. En dit is dan ook het zwaarste onderdeel van de Quingo Air. Het weegt in totaal namelijk: 26.8 kg.

Om dit onderdeel van de scootmobiel in de auto te tillen, plaatst u het schuin tegen de auto. Zo laadt u dit deel van de scootmobiel gemakkelijker in de auto. Benieuwd of u de Air kunt demonteren en in de auto plaatsen? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf te proberen. U kunt hiervoor gebruik maken van een gratis en vrijblijvende proefrit bij u thuis.

Wat maakt de Quingo Air zo aantrekkelijk?

De Quingo Air is de ideale mobiele oplossing als u bijvoorbeeld moeilijk (langere afstanden) loopt. Want, deze 5-wiel scootmobiel is uitermate geschikt om te gebruiken in kleine ruimtes, binnen en buiten. Daarnaast is de Air-versie superhandig als u nog zelf auto rijdt. Of misschien kunt u regelmatig met iemand meerijden? Want, de Quingo Air is snel en eenvoudig te demonteren en kan mee in de kofferbak van uw auto of van iemand anders. Bent u eenmaal op de plaats van bestemming? Dan is deze 5-wiel scootmobiel zo weer in elkaar gezet.

Verdere kenmerken Quingo Air

Verder heeft de demontabele Quingo Air dezelfde bijzondere kenmerken  als alle andere Quingo scootmobielen. Zo rijdt u er uiterst veilig de stoep mee op zonder om te vallen én ook scherpe bochten nemen is geen probleem. Vervolgens biedt deze uitneembare scootmobiel ook een uitstekend zitcomfort; de voetsteunen en stoel zijn verstelbaar. De Air beschikt verder over een korte draaicirkel waardoor het uiterst wendbaar is en geschikt voor kleine ruimtes.

Opvouwbare Quingo Flyte

Overigens? Heeft u moeite met tillen? Dan biedt de opklapbare Quingo Flyte uitkomst. Want, dankzij het speciale Flyte laadstation met afstandsbediening rijdt u de  Quingo Flyte zonder problemen in en uit de kofferbak van uw auto. 

Wilt u meer weten over de demontabele Quingo Air? Of heeft u een andere vraag over 5-wiel scootmobielen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op voor een brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving. Bel 0800 – 2020 of vul ons online contactformulier in.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?