Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

‘’Alleen moet je in de gaten houden dat de accu op tijd opgeladen wordt”

In dit filmpje zien we een interview met twee tevreden Quingo-rijders. Dhr. Broos uit Oudenbosch (Noord-Brabant) rijdt samen met zijn vrouw al jaren met de Quingo 5-wiel scootmobiel. In dit filmpje vertelt hij over zijn mobiliteitsprobleem veroorzaakt door zijn ziekte. Doordat het lopen steeds moeilijker ging, was hij gedwongen een scootmobiel te gaan rijden. Nu kan dhr. Broos weer zelfstandig en gemakkelijk naar de fysiotherapie, boodschappen doen en er gezellig samen met zijn vrouw op uit. Doordat hij een aangepaste auto heeft, kan hij de Quingo scootmobiel zelfs meenemen en is hij dus volledig zelfredzaam. Dhr. Broos vertelt dat hij een Quingo rijdt omdat hij kiest voor de veiligheid van 5 wielen. Daardoor is er minder kans is op omslaan, en dat met behoud van de korte draaicirkel! Dhr. Broos is erg te spreken over de service van Quingo: “Als er iets aan mankeert is het maar een belletje en ze komen het maken.”

Mevr. Hennie Visser uit Rotterdam (Zuid-Holland) gebruikt haar Quingo scootmobiel voornamelijk voor ritten naar de winkels en om te gaan zwemmen. Mevr. Visser is door haar scootmobiel volledig zelfstandig om te  gaan en staan waar ze maar wil. Zo gaat ze regelmatig naar de dierentuin (dierenpark Blijdorp) en is ze zelfs al twee keer met de kinderen en kleinkinderen naar Disneyland Parijs geweest. Mevr. Visser heeft gekozen voor een Quingo scootmobiel omdat haar tante een slechte ervaring heeft met de stabiliteit van haar 3-wiel scootmobiel. Mevr. Visser is erg tevreden over de service en de monteurs van Quingo. “De monteurs en de service van Quingo zijn perfect. Ik ben tot heden toe altijd meteen geholpen. Een keer had ik een lekke band bij het zwembad. Toen heb ik de Quingo gebeld en binnen anderhalf uur was er een monteur om er een nieuwe band onder te zetten.”

Wij willen namens het gehele Quingo-team familie Broos en Mevr. Hennie Visser enorm bedanken voor dit openhartige interview! Het interview en de beelden zijn gemaakt door Joost van den Heuvel. Joost bedankt!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?