Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

inruilen-scootmobiel-kopen-quingo-opties-5-wiel

Scootmobiel kopen? Test de Quingo 5-wiel scootmobiel. Uw oude scootmobiel inruilen kan ook!

Wilt u een Quingo scootmobiel kopen? En bezit u nog een andere scootmobiel? Dan wilt u waarschijnlijk weten of u die kunt inruilen. Ons antwoord!

Inruilen scootmobiel

De aanschaf van een scootmobiel is een flinke uitgave. En dat beseffen wij. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om uw oude scootmobiel in te ruilen als u een nieuwe 5-wiel Quingo aanschaft. Het maakt daarbij niet uit of het om een scootmobiel met 3- of 4 wielen gaat.

Aantrekkelijk aan het inruilen is dat het de prijs van de aanschaf van een 5- wiel scootmobiel drukt. Wat de inruilwaarde van uw oude scootmobiel is hangt van verschillende zaken af. Denk aan het merk, het model en eventuele schade.

Hoe inruilen werkt

Heeft u interesse in een Quingo scootmobiel? En wilt u uw oude voertuig graag inruilen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt hiervoor gratis ons klanten contact centrum bellen. Voor het aanvragen van een gratis Quingo brochure met alle scootmobielmodellen. Vervolgens kunt u een afspraak maken voor een gratis proefrit aan huis.

Tijdens een thuisdemonstratie komt onze adviseur bij langs met het model dat u graag wilt aanschaffen. Tegelijkertijd is dat een mooie gelegenheid om uw oude scootmobiel te bekijken en wat de eventuele inruilwaarde ervan is.

Kiest u er uiteindelijk voor om een van de 5-wiel Quingo scootmobielen te kopen? Dan halen wij de oude scootmobiel bij u thuis op, zodat u zich daar verder niet druk over hoeft te maken.

Wilt u uw oude scootmobiel inruilen voor een veilige, stabiele en comfortabele Quingo 5-wiel scootmobiel? Vraag dan onze gratis brochure of maak vrijblijvend een afspraak voor een thuisdemonstratie. Bel gratis 0800 – 2020 (voor België: 0800 – 16 200).

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?