Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De Quingo Flyte neemt u gemakkelijk mee in uw auto!

In de ‘Klantvraag van de week’ deze keer aandacht voor de Quingo Flyte. De vraag luidt: Past de Quingo Flyte in mijn auto?

Afmetingen Quingo Flyte

De Quingo Flyte is een van de nieuwste innovaties op scootmobiel gebied. Want, deze comfortabele en compacte 5-wiel scootmobiel vouwt u eenvoudig zelf binnen enkele seconden op én neemt u zonder moeite mee in de kleinste kofferbak. Of u nu bijvoorbeeld in een Ford Fiesta of een Opel Corsa rijdt. Opgevouwen heeft de Quingo Flyte de volgende omvang, namelijk:

  • 51,5 cm hoog
  • 59 cm breed
  • 110 cm lang

Laadstation met afstandsbediening

Maar, de Quingo Flyte biedt meer! De scootmobiel wordt geleverd met het Flyte Station. Het fijne hiervan is dat u de scootmobiel niet zelf in of uit de auto hoeft te tillen. Dankzij het handige aluminium laadstation (incl. afstandsbediening) laadt en lost u uw Quingo Flyte in minder dan 60 seconden. Bijkomend voordeel is dat het laadstation zonder aanpassingen of gereedschap in u auto kan worden geplaatst.

Verder beschikt de Quingo Flyte, die eveneens is uitgeroepen tot scootmobiel van 2015, over dezelfde grote stabiliteit, wendbaarheid en comfort als alle overige Quingo scootmobielen.

Bent u benieuwd of de Quingo Flyte geschikt voor u is en in uw auto past? Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie. Wilt u eerst meer weten over deze superhandige scootmobiel van 2015? Bekijk op uw gemak de video. 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?