Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

vouwscootmobiel-Quingo-Flyte-kofferbak-auto-klein

De compacte Quingo Flyte scootmobiel neemt u zonder problemen mee in zelfs de kleinste kofferbak.

Bezit u een Quingo Flyte vouwscootmobiel? En koopt u een andere auto? Misschien dat u zich dan afvraagt: Past de 5-wiel Quingo Flyte dan nog in de kofferbak? Ons antwoord!

Quingo Flyte is 59 cm breed

Het fijne van de Quingo Flyte is dat deze uiterst compact is. Want, deze scootmobiel is opgevouwen slechts 59 cm breed en 126 cm hoog. Dankzij deze afmetingen past het gemakkelijk in de bagageruimte van bijna elke auto. Zowel in grote uitvoeringen, maar ook in de meeste kleine auto’s. Dus, als u een andere auto aanschaft is de kans gering dat de Quingo Flyte niet meer past. Natuurlijk is het altijd even goed te checken wat de maten van de kofferbak van uw nieuwe auto zijn. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

Flyte station overzetten

Aantrekkelijk aan de Quingo Flyte is ook dat deze wordt geleverd met het Flyte station. Hiermee kunt u uw vouwscootmobiel binnen een minuut in uw en uit uw auto rijden met een handige afstandsbediening. Dus zonder te hoeven tillen en/of te takelen. Bovendien zorgt het Flyte station ervoor dat uw scootmobiel veilig en stevig vastzit in uw auto. En uiteraard kan het station ook zonder problemen in uw andere auto worden geplaatst. Immers, het station is zonder gereedschap eenvoudig te demonteren en over te zetten naar uw andere auto. Dat is toch een prettige gedachte.

Specificaties Quingo Flyte

De Quingo Flyte scootmobiel heeft een draagvermogen van 160 kg, kent een maximum snelheid van 6,4 km/uur en heeft een actieradius van 37 km. Daarbij biedt de vouwscootmobiel u een ergonomisch zit- en rijcomfort. Zo zijn de stoel- en voetensteun verstelbaar waardoor het geschikt is voor mensen van elke lengte. Vervolgens is de compacte scootmobiel uiterst wendbaar doordat het korte draaicirkel heeft van 102 cm. Ook rijdt u er veilig en zonder problemen een stoep tot 7,5 cm mee op. Kortom: de Quingo Flyte is een perfect maatje tijdens uitstapjes buiten de deur en ideaal om mee te nemen op vakantie.

Wilt u meer informatie over de Quingo Flyte? Vraag dan vrijblijvend onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een thuisdemonstratie. En… heeft u ook een vraag over het gebruik van uw scootmobiel? Stel uw vraag gerust. Wij beantwoorden die graag.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?