Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Bloemenzee-lente-scootmobiel-rit-natuur

Geniet van de bloemenzee dit voorjaar. Maak een tochtje met uw scootmobiel.

Het is officieel lente. Nederlanders gaan dan massaal naar buiten. Om te wandelen, te fietsen, een tocht met de auto of de scootmobiel te maken.

Nederlanders en lentegevoel

Volgens allerlei onderzoeken betekent lente voor Nederlanders dat de bomen groener worden en de krokussen bloeien. Vogels opgewekt fluiten, het langer licht wordt, wat warmer en we zonder jas naar buiten kunnen.

Ook blijkt dat ons humeur met sprongen vooruit gaat zodra het voorjaar is. We voelen ons zorgelozer en zien het leven positiever. Hebben weer zin om dingen te ondernemen.

Van tuinieren, fiets-, wandel- en scootmobieltochten maken tot kamperen, te genieten van het lentezonnetje in de eigen tuin, op het balkon of een terrasje pakken. Zo profiteren wij volop van de 470 zonuren die de lente gemiddeld rijk is.

Lentetips thuis en op pad met de scootmobiel

– Online de lente beleven: vogelsoap

Via internet kunt u op allerlei manieren de lente meemaken. Zo is er de jaarlijkse vogelsoap. Via webcams van Vogelbescherming NL kijkt u live mee in vogelnesten van onder andere de steenuil, kerkuil en ooievaar. Kijk op: beleef de lente.

– Een scootmobieltocht maken

Om de lente in al z’n pracht een glorie te zien is het natuurlijk fijn om eropuit te trekken met uw scootmobiel. Met vrienden, familie en/of kleinkinderen. Maak een ritje in uw woonomgeving, bezoek een nabijgelegen park of maak een tocht door bijvoorbeeld de bossen. Leuke en goed toegankelijke scootmobielroutes in het hele land vindt u onder andere via de website wandelen met een beperking.

– Bloemenmarkt bezoeken

Tijdens het voorjaar worden her en der in het land bloemenmarkten gehouden. Misschien wordt er een bij u in de omgeving georganiseerd? Leuk om met uw scootmobiel te bezoeken en te genieten van de prachtige bloemenzee. Bovendien is het een gelegenheid om de lente in huis te halen. Met een voorjaarboeket of een paar lentebloemen in de vensterbank of tuin ziet het er na de winter een stuk vrolijker uit.

– Dagje Keukenhof

Bent u in de gelegenheid? Dan is een bezoek aan bijvoorbeeld de Keukenhof een aanrader. Want, dat is de plek waar 7 miljoen bloemen in bloei staan. Het terrein is toegankelijk voor wie minder mobiel is en tevens is het mogelijk een scootmobiel te huren.

– Terrasje pakken

Natuurlijk is de lente ook een prima tijd om even een terrasje te pakken. Bijvoorbeeld na een ritje met uw scootmobiel even heerlijk genieten van de eerste zonnestralen onder het genot van een kop koffie of thee. Aanstaand weekend – met de Pasen – schijnt het prima terrasweer te worden.

Gaat u deze eerste week van de lente een uitstapje maken met uw scootmobiel? Of misschien heeft u leuke tips voor anderen? Uw reactie lezen wij graag

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?