Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Overzicht manden en tassen voor uw scootmobiel

Boodschappen doen, een toertocht maken of bagage meenemen met uw scootmobiel? Om veilig uw spullen mee te nemen is er een gevarieerd aanbod manden en tassen voor uw scootmobiel. De opties. 

Waarom scootmobiel manden en tassen gebruiken?

Een mand of tas op scootmobiel is niet alleen reuze handig om allerlei spullen in te doen en mee te nemen. Het gebruik ervan draagt ook bij aan uw veiligheid. Want, de speciale scootmobiel bagagemanden, rug-, armleuning-, stuurkolomtassen en trolleys zorgen dat u goed en zonder problemen kunt blijven sturen.

Ruim aanbod manden en tassen voor uw scootmobiel

Gaat u op zoek naar bagagemanden en/of tassen voor uw scootmobiel? Dan zult u snel ontdekken dat u kunt kiezen uit diverse modellen en afmetingen. Om u op weg te helpen, maakten wij een fijn en praktisch overzicht. Van armleuningtas en bagagemand tot stuurtas en trolley.

Manden voor- en achterzijde

Voor de voorzijde van uw scootmobiel zijn er allerlei handige manden te koop. In grote en kleine uitvoering. Fijn om uw boodschappen in te doen en andere niet persoonlijke spulletjes als u gaat winkelen, een ommetje maakt of op bezoek gaat bij iemand verderop. Over het maximale draagvermogen van de boodschappenmand schreven wij eerder een blog. Eveneens zijn er voor de achterkant van de scootmobiel manden verkrijgbaar. Hierin kunt u een speciale afgesloten tas plaatsen die uw spulletjes beschermt tegen bijvoorbeeld regen. Ook voor de mandjes aan de voorzijde zijn (weerbestendige) tassen te koop.

Tassen voor de armleuning

Het fijne van de scootmobiel armleuningtassen is dat u zo al uw benodigdheden binnen handbereik heeft. En natuurlijk zijn ze zeer functioneel in het gebruik. Bijvoorbeeld om uw mobiele telefoon en andere persoonlijke bezittingen in te doen. Dankzij de goede sluiting bergt u zo uw spullen veilig op. U kunt kiezen uit kleine tasjes met 1 vak, maar er zijn ook grotere en luxere versies met een extra bergvak. Verder zijn de tassen voor de armleuning leverbaar in verschillende kleuren en gemaakt van waterdicht materiaal. Over het bevestigen van de tassen hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat doet u eenvoudig met behulp van klittenbandstrips.

Tassen voor de rugleuning

Behalve armleuningtassen zijn er ook speciale tassen die u eenvoudig achterop uw scootmobiel bevestigt. Deze zogenaamde rugleuningtassen zijn er in een eenvoudige en luxe uitvoering. Groot of klein. Eventueel voorzien van reflecterende strips of zelfs helemaal in een fluorescerende kleur. Zo bent u altijd goed zichtbaar in het verkeer voor andere weggebruikers. Ook bestaan er speciale 2-in-1 tassen. Deze hebben een tas en rugzak met lekker veel bergruimte en opbergnetjes aan de zijkant voor bijvoorbeeld een drinkfles. Het aangename van de rugleuningtassen is dat u er tijdens het rijden geen hinder van ondervindt.

Stuurkolomtas

Deze tas, die is voorzien van een goede sluiting, is een uitkomst om bijvoorbeeld uw portemonnee en om andere belangrijke papieren in te doen. Denk aan uw identiteitsbewijs en verzekeringspapieren voor uw scootmobiel. Want, deze tas bevestigt u onder het stuur en bedieningspaneel net boven het plateau waarop uw voeten rusten. Natuurlijk is het zaak om de tas mee te nemen als u de scootmobiel parkeert en uitstapt. Dankzij een handig hengsel neemt u de stuurkolomtas vervolgens eenvoudig mee.

Trolley scootmobiel

Verder zijn er ook trolleys voor de scootmobiel. Dit zijn een soort rechthoekige boodschappenkarretjes met wieltjes die u achterop uw scootmobiel kunt plaatsen met een speciaal hulpstuk. Supermakkelijk als u boodschappen doet bijvoorbeeld. De trolleys hebben een stalen frame, zijn afsluitbaar, voorzien van een uitneembare tas en hebben een inklapbare handgreep.

Kortom, bent u op zoek naar een handige en veilige tas of mand voor uw scootmobiel? Er is een zeer ruim aanbod scootmobiel accessoires om boodschappen, waardevolle papieren en spullen voor een dagje uit mee te nemen.

Wilt u meer weten over de manden en tassen voor uw scootmobiel? Neem dan vrijblijvend een kijkje bij onze Quingo accessoires. Wenst u advies op maat? Neem dan contact op. Dat kan via ons contactformulier of bel gratis: 0800 – 2020. Natuurlijk kunt u ook uw vraag op onze Facebookpagina stellen of in de live chat.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?