Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

 

 

Hieronder hebben wij de de belangrijkste voordelen van een 5-wiel scootmobiel en Quingonogmaals op een rij gezet!

Veilig

Een Quingo scootmobiel heeft 5-wielen, waardoor het zeer stabiel op de weg ligt en veilig rijdt. In allerlei verkeerssituaties. Want, dankzij de 5-wielen is een scherpe bocht nemen geen probleem en rijdt u onder andere zonder problemen een stoepje op en af.

Wendbaar

Ook kent de 5-wiel scootmobiel van Quingo een korte draaicirkel. Daardoor is het voertuig uiterst wendbaar zonder dat het aan stabiliteit inboet. Dat is ideaal. Manoeuvreren in kleine (woon)ruimtes, winkels, zorgtehuizen en dergelijke levert daardoor geen problemen op.

Comfort

Natuurlijk is het zitcomfort van de Quingo 5-wiel scootmobiel ook  uitstekend. Zo is onder meer de stoel volledig op maat in te stellen evenals de voetensteunen en het stuur. Hierdoor is de rijpositie anatomisch verantwoord en zeker ook geschikt voor lange mensen.

Betrouwbaar

Het spreekt voor zich dat de Quingo 5-wiel scootmobielen zeer betrouwbaar zijn. Ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn ISO-gecertificeerd. Bovendien geven wij 3 jaar volledige garantie.

Gebruiksvriendelijk

Overigens? De 5-wiel Quingo scootmobielen zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en dus makkelijk te besturen. Een rijbewijs is niet nodig. Wij geven u een gedegen uitleg over hoe de scootmobiel werkt en uiteraard ontbreekt een rijinstructie niet.

Service

En… uiteraard bieden wij u een uitmuntende service. Want, wij begrijpen hoe belangrijk de bewegingsvrijheid is die een scootmobiel u biedt. Trouwens, de inmiddels meer dan 4.000 tevreden Quingo scootmobielrijders zijn daar het bewijs van.

Wilt u kennismaken met de voordelen van een Quingo 5-wiel scootmobiel? Vraag voor meer informatie onze gratis brochure aan of bel ons gratis: 0800 – 2020. Voor België: 0031 – 499582830. Wij inventariseren graag uw persoonlijke wensen en behoeften.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?